20 януари: Взаимност и подкрепа

Хороскоп

19-02-2014, 19:11

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Доверете се на интуицията си

Слънце в Риби, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Прекрасно утро ще зарадва ранобудните в четвъртък. Благодарение на повишената чувствителност и изострената възприемчивост ще съумеем да предадем чувствата си, да дадем и да получим подкрепа от близките си, а това от своя страна ще подкрепи вярата и самоувереността ни. Луната в Скорпион, ще подсили изявата на качествата на водната стихия, към които Слънцето в Риби насочва прожекторът сега. Заедно те ще изострят интуицията ни, а пасивната позиция която ни приканват да заемем, ще ни помогне да бъдем по наблюдателни и възприемчиви към заобикалящата ни среда.

Денят създава идеални условия за хармонизиране на семейната среда и взаимоотношенията с близките. Ще можем по- добре да вникнем в техните интереси, нужди и тревоги, да им предложим утеха или решение. Взаимността и съпричасността са ключов фактор в този процес. Изразете готовност да дадете, за да получите внимание, емоционална и материална подкрепа. Опитите да използваме изострената си чувствителност за тънки манипулации може да има и обратен ефект. Няма да ви бъде трудно да откриете нечие слабо място, но изострената интуиция на опонента ви, бързо може да разкрие плановете ви да го използвате или да подчините волята му на своите интереси. Само най-възвишените мотиви биха могли да срещнат подкрепата на Съдбата, в случай че решите да използвате хитрост, за да преодолеете някакво препятствие или да тласнете някого към изгодно за вас решение.

На ползотворен напредък ще се радват днес и утре онези, които са насочат интерес, усилия и воля към усвояването на нови знания, в това число и езотерични, духовно развитие и стремеж към самоусъвършенстване. Ще ви бъде лесно да си осигурите необходимите за това покой, усамотение и качествени източници на информация.

Работа и бизнес
Спокойствито и прозорливостта с които ни дарява днешния ден ще ни помогне да обмислим всички "за" и "против" в деловите възможности и ситуации, които ни вълнуват в момента. Следва да имате предвид разбира се че намаляващата Луна няма да съдейства за развитието на новите ви идеи и начинания, а ретроградния Меркурий най-вероятно ще ви наложи да ги преразгледате в последствие като безперспективни и противоречащи на интересите ви.

Здраве, хранене и красота
Денят е идеален за пълноценна почивка, релаксация и профилактика. Изключително благоприятен ефект ще имат водните процедури, водолечението и пречистването на организма с течности. По-лекият хранителен режим ще ви помогне пълноценно да усвоите балансиращите енергии, които работят в момента. Въздържайте се от употребата на алкохол, упойващи и стимулиращи вещества.