Слави остана и без Виктор Калев!

„Шоуто на Слави” организира кастинг за актьори. На сайта на предването дори е поместено официално съобщение, в което се споменава, че кастингът ще се проведе на 15.03.2014 г., събота, от 10:00 ч. в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Желаещите трябва да представят артистичен номер в рамките на 3 минути. С това официално се потвърждава мълвата, че Виктор Калев вече не е част от екипа на Слави.

Последните изяви на актьора бяха на новогодишното издание на шоуто на 31 декември 2013 г. Оттогава насам Калев не се е появявал, а на негово място неуспешно се правеха опити да бъде наложен Тодор Башиянов от „Шоуто на Канала“. Комикът обаче така и не успя да впечатли в пробния период, който му беше даден. На няколко пъти скечовете му даже бяха прекратявани от Слави или направо изрязвани от записа на предаването.

Относно липсата на Калев няма официална информация. Появиха се мнения, че комикът си е тръгнал заради лични проблеми. Наскоро Виктор се разделил с дългогодишната си приятелка, от което изпаднал в тежка депресия. Говори се, че е възможно и ангажименти в чужбина да стоят в основата на рязката промяна в професионалния му живот.