Петя Ставрева: Време е преходът да свърши, без сенки от миналото

БСП и ДПС нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили

"БСП и ДПС нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили", заяви Петя Ставрева, председател на ПП "Обединени земеделци" на Редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ днес.

"От името на ПП "Обединени земеделци" искам да ви поздравя сърдечно. Вашият форум се провежда в напрегнат за страната ни момент, в който милиони българи търсят алтернатива на днешната власт. Днес родината ни се управлява от политически сговор на компрометирани партии. Сегашната власт работи в сянката на сиви кардинали. Днес, ние се нуждаем от ефективни и работещи институции в полза на всеки гражданин", заяви Ставрева.
"Време е преходът да свърши, без сенки от миналото. Трябва да изградим средна класа, която да бъде гръбнакът на обществото. Свидетели сме на непрестанни граждански протести. Шумно прокламираната социална ангажираност на кабинета Орешарски е политическа бутафория. С новите заеми България продължава да задлъжнява, а това означава бедност и в бъдеще", допълни председателят на ПП "Обединени земеделци".