Вижте как ще се продават 750-те билета за Трибуна Юг в Коматево

Спорт

16-02-2014, 13:09

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бултрасите могат да се сдобият с талони само срещу членска карта

От понеделник (17 февруари) започва продажбата на предоставените от ФК Ботев Пловдив на „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ 750 билета за Трибуна Юг, информираха от фенклуба на канарите.

Пропуските са за дербито между Ботев и Лудогорец, което ще се проведе на 23 февруари от 14.00 часа и са на цена от 8лв.

Продажбата на билетите ще става по следния ред:

Билетите за членовете на фенклуба ще се продават в кафето на базата в Коматево от понеделник (17.02.14г.) до четвъртък (20.02.14г.) от 10.00 ч. до 17.30 ч.

Закупуването на билет се извършва срещу представяне на членска карта на „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“. Всеки член на КПБП може да закупи само един билет за себе си.

За улеснение се дава възможността едно лице да закупи няколко билета срещу представяне на съответния брой карти на КПБП (1 човек може да закупи 10 билета за своите приятели или познати, които също са членове на КПБП, срещу предоставяне на картите им).

Крайният срок за закупуване на билети за членовете на КПБП е четвъртък до 17.30 ч.

От петък (21.02) всички незакупени билети се пускат на свободна продажба, където членовете на КПБП губят привилегиите си. Компромиси за тези, които не са взели билетите си навреме, няма да бъдат правени, уточтиха още от фенклуба на Ботев.