Инициативата „Отговорно за ГЕРБ” набира скорост

Инициативата на народния представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова „Отговорно за ГЕРБ” набира скорост, като само за последната седмица в офисите на партията в Перник са получени повече от 60 молби за членство

Заявления за присъединяване към партията подадоха и редица известни личности. Един от първите, които се присъединиха към инициативата „Отговорно за ГЕРБ” е Тони Маркулев. Той е е един от нашите най-обещаващи и непобедени ММА бойци с професионален рекорд от 7 победи и 0 загуби. Занимава се с бойни изкуства от ранна детска възраст. Роден е на 29.01.1987.г., в град Цариброд, в западните покрайнини на България. Тони е Национален и Европейски шампион по Санда Фул Контакт за 2012 година и Национален и Световен шампион по Санда Фул Контакт за 2013 година. Какви са мотивите му да стане член на ПП ГЕРБ за това, разказва самият Маркулев.

-Защо решихте да станете част от ГЕРБ?

Защото единствено по този начин ще изразя пълната си подкрепа към ПП ГЕРБ и абсолютното недоволство към сегашните управляващи страната ни. Харесва ми какво направи ГЕРБ по време на управлението си и политиката, която водеха за доброто на страната ни и интересите на държавата. Смятам, че единствено ГЕРБ има характер на истинско мъжко поведение и умеят и знаят как да изпълняват дадени обещания. Държат на дадените си думи и работят за доброто на страната ни и народа ни. И това нещо много добре си пролича по време на тяхното управление, най - вече че започнахме да приличаме на отговорна Европейска държава и изграждахме добър имидж на България в чужбина. Това нещо много добре се видя и оцени в Европа, за разлика от сегашното правителство, което прави точно обратното и вреди във всеки един аспект на страната и народа ни с техния антидемократичен начин на управление.

-Какво бихте искали да направите като член на партията?

Искам да помогна на партията с каквото мога. На първо и на най - важно място аз съм патриот и обичам страната си. От всички изброени партии, единствено ГЕРБ защитава патриотичните ни интереси и се бори за опазването на нашата култура, традиции и обичаи и именно в тази насока държа да им помагам и подкрепям. Никога не трябва да забравяме кои сме и кои са нашите бащи и предци и от къде сме произлезли и дошли и каква цена сме плащали през изминалите години да оцелеем и да се запазим като народ и култура.

-Вие сте пример за подражание за много млади хора, какво бихте им казали?

Да не губят вяра и да вярват в Господ и никога да не забравят кои са, за какво живеят и за какво се борят и кои са били нашите предци и за какво са се борили и загинали някои от тях. Да се замислят това ли е България днес за която са дали живота си хиляди българи, и ако не е, какво са готови те да направят и да дадат за да живеем в една по добра и истинска България. Да не позволяват да бъдат стъпквани, заплашвани, омаловажавани и манипулирани от когото и да е и винаги да преследват истината криеща се в сърцата им и да живеят без страх. Да се гордеят с това че са Българи и да вървят с високо вдигнати глави и преследват целите се. Мой дълг е, а и техен, да се борят за по-добра България и по-добро бъдеще за поколенията идващи след нас. И никога да не се предават!