К.Киранакис: Не желаем в Европа да бъдем управлявани от хора като г-н Станишев!

Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните години на комунизма

"Не желаем в Европа да бъдем управлявани от хора като г-н Станишев", заяви Константинос Киранакис, председател на младежката организация на ЕНП (YEPP) на Редовното отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ.

"Има два типа хора в политиката – които се борят за собствените си интереси и тези, които се борят за интересите на другите", допълни още Киранакис.

"Ние винаги сме защитавали интересите на другите. Когато печелим избори, печелим ги по тази причина, а когато ги губим, губим ги по същата". 
"Аз съм млад човек и мисля, че представлявам младите хора. Искам да кажа, че не желаем в Европа да бъдем управлявани от хора като г-н Станишев. Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните години на комунизма. В Европа хората направиха избора си преди много години. Хората в България направиха своя избор преди година. Чест е за мен да работя с партията, която помага на хората, ПП ГЕРБ. Заедно с г-н Цветанов, както и с младежката организация на ГЕРБ съм сигурен, че вие сте сред най-добрите политици от новото поколение в Европа, каза още Киранакис. Моника Панайотова е пример не само в ЕНП, а в целия ЕП. Използвайте младежката си организация, колкото можете", заяви Константинос Киранакис.