Аллах е велик!

Престъпно! В национален ефир се носят призиви за преминаване към мюсюлманството

В едни от най-размирните времена в последните десетилетия, в дни, в които България се опитва да запази автономност по отношение на османските интереси, от национален ефир се разнесе „Аллах е велик”! Не веднъж, не дваж, а цял филм ни убеждаваха, колко е велик Аллах! Викът се чуваше през 20 минути и действа смразяващо след всичко случило се в петък в Пловдив. Някой май наистина поиска да покаже на България кой командва държавата!

Творението за превземането на Константинопол е турски филм. Какъв друг да е!? И бе анатемосан в няколко европейски държави, защото изопачава едни от най-страшните събития за християнството. Филмът, противопоставяйки православието срещу католицизма, обяснява колко велика религия е мюсюлманството. И какви изтънчени учени са турците.

24 часа, след като един от догановите депутати заплаши България, че тръгва по стъпките на турските терористи у нас, да излъчиш подобен филм е скандално начинание. Затова и българите пощуряха във „Фейсбук”. Поне тези, които не искат да им втълпяват величието на Аллах.