10 филма, подходящи за Свети Валентин

Арт и Стил

14-02-2014, 20:33

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зам.кметът на Благоевград получи изненадваща "доза" валентинки в кабинета си

За хората без половинка: самотата на Свети Валентин е полезна

Вкусен подарък за Св. Валентин в последния момент - СТЪПКА ПО СТЪПКА

Вкусен подарък за Св. Валентин в последния момент

Вижте какво подари Джей Зи на Бийонсе за Св. Валентин

17 сватби и 8 развода на Свети Валентин във Варна

За един перфектен Свети Валентин!

Любовните традиции за Св.Валентин

МГЕРБ пускат стотици фенери за Свети Валентин

С подаръци и любовни послания младежите от ГЕРБ-Кюстендил отбелязаха Деня на влюбените

Facebook изследва влюбените

Археолозите празнуват наред с всички влюбени

Бургаско семейство поиска развод точно в деня на влюбените - Свети Валентин

Таня Боева ще пее за деня на ”ВЛЮБЕНИТЕ” в Пазарджик

Десислава идва в Правец за деня на ”ВЛЮБЕНИТЕ”

По-скъпи цветя за празника на влюбените заради блокадата на тировете

Независимо дали ви харесва, или не, трудно ще избягате от задължителния филм, който ви се налага да гледате в най-романтичния ден от годината

Забравете за "Тетрадката". Само защото е св. Валентин не означава, че трябва да гледате Райън Гослинг.

Независимо дали ви харесва, или не, трудно ще избягате от задължителния филм, който ви се налага да гледате в най-романтичния ден от годината. Със сигурност има и такива обаче, които искат да се насладят на филмовата вечер, а твърдо отказват да гледат "силно препоръчани" филми като "Тетрадката".

Ето и 10 нестандартни предложения:


1. "Наръчник на оптимиста". Дженифър Лорънс и Брадли Купър са звездите в тази странно вдъхновяваща приказка за двама души, които наново изграждат живота си. Добре известен факт е, че всяко момиче иска да бъде най-добра приятелка на Лорънс и гадже на Купър. Нека предпочелите този филм не се обезсърчават от танцовите стъпки в лентата, това няма нищо общо с "Мръсни танци".

2. "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Джони Деп и Леонардо Ди Каприо са красивите мъже, на които ще се насладите в този чудат филм от 90-те години на миналия век, който разказва за живота в малко американско градче. Деп демонстрира лежерното си очарование в главната роля, докато младият Лео разгръща таланта си с безупречна игра.

3. "Изгубени в превода". Филм, който сприятелява наскоро завършилата колеж Скарлет Йохансон с актьора Бил Мъри. Японско-американската лента демонстрира, как понякога трябва да изминеш половината свят, за да намериш истинската любов. Филмът е изключително приятен поглед върху една случайна среща, която води до малко вероятно и за съжаление кратко приятелство.

4. "Подводница". Лентата се съсредоточава върху 15-годишно момче от Уелс, което се опитва да подреди собствения си любовен живот, както и брака на родителите си. Тъмен, остроумен и чудесно саркастичен, филмът е комбинация между сюрреалистичната и светска картина за живота в малък английски град.

5. "Колкото толкова". Джак Никълсън в ролята на Мелвин Юдал. Животът на героя се променя, когато му се налага да се грижи за кучето на съседите, а междувременно се влюбва в сервитьорката Хелън Хънт. Филмът е смешно и странно романтичен, особено ако сте човек лош почти колкото него.

6. "Кечистът". Романтиката в този филм не е на преден план, но пък проследява живота на застаряващ професионален борец, която е едновременно трогателна и емоционална. Любовта на Ранди към екзотичната танцьорка Мариса е способна отново да върне бореца към звездната му кариера.

7. "Едуард ножиците". Трогателна история за любовта на едно момиче към най-необикновения човек, се превръща в модерна класика. Джони Деп успява да впечатли публиката с невероятната си роля и нестандартната си форма на любов, като можем да му се насладим, без да ни се налага да гледаме всички карибски пирати около него.

8. "Секретарката". Преди "Петдесет нюанса сиво", "Секретарката" е филмът, който демонстрира един чудат вид любовна история. Лента за момиче, което влиза в интересни взаимоотношения с шефа си. Тази история може да впечатли много повече на половинката ви, отколкото всяка друга сексуална приказка.

9. "Арсеник и стари дантели". Ако не сте чак толкова ангажирани с любовни истории на св. Валентин, тази класическа комедия ще ви донесе голяма доза смях и удоволствие. Една съдбовна нощ разкрива дълго пазени тайни. Звучи интересно.

10. "Хедър". Ако искате да се насладите на колежанска драма, но ви става лошо от повечето такива, опитайте тази мрачна и необикновена история. Историята разказва за група популярни момичета, всичките на име "Хедър", които се забъркват в меко казано вълнуващи истории.