За един перфектен Свети Валентин!

Животът

14-02-2014, 13:13

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Направи Деня на влюбените по-усмихнат, успешен, удивителен...

Знаем, че Денят на влюбените може да се окаже еднопосочен билет до страната на депресиите. Но само, ако му позволиш. Cosmo казва „да“ на руйното Трифон Зарезанско вино и необвързаното ти валентинско пътуване сред рояка от балони-сърчица, въоръжена с нашето куфарче за оцеляване. Ето как...

Дори най-умните момичета имат проблем със „страничното виждане“ около Деня на влюбените. С други думи: пропускаш всички необвързани хора около себе си и забелязваш само двойките и... ти се струва, че си заобиколена само от щастливо влюбени същества и гигантски розови табели „завинаги заедно“ по магазините. Припомни си, че не си единствената останала необвързана мацка на земята! Вразуми се и свали тези депресиращи очила. 


Основни инструкции:

1. Свободен ден

Това е хитър начин да избегнеш „О, наистина ли са за мен?“ крясъците щом букет цветя пристигне на нечие бюро. Ти заслужаваш много повече от това, така че прекарай един разпускащ ден в компанията на някой, който те забавлява.


2. Размяна на валентинки   

Няма нищо по-обезкуражаващо от това всички да получават подаръци... освен теб. Затова тази година се разберете с всичките ти необвързани приятелки да си подарявате валентинки. Винаги е готино да получиш нещо мило, дори на Свети Валентин. 


3. Приятел от мъжки пол

Резервирай някой необвързан приятел за вечерта, който ще пасне във всяка ситуация. Ще отклони всякакви въпроси от типа „Защо си без гадже?“, които хората са достатъчно несъобразителни, за да ти зададат. Ако предпочетеш да излезеш с приятелки има риск да завършиш вечерта в сълзи и въпроси като „защо съм сама?“.



Не забравяйте и задължителните компоненти:

Витамини

„Валентин-итисът“ си е съвсем истинско заболяване. Ако си под стрес или си се поддала на предвалентинско късно напиване с необвързаните си колежки, си предразположена към вируси, които ще те направят още по-нещастна в голямата нощ. Погрижи се за имунната си система с витамин С и цинк, плюс тиамин (витамин B1), за да избегнеш адския махмурлук.
Върховно настроение

Не е задължително да имаш на разположение мъж, за да получиш последващия коктейл от ендорфин и окситоцин. Оргазмът и упражненията могат да ти осигурят същия ефект, така че инвестирай в нов вибратор или се изпоти във фитнеса. 


Никакво връщане назад

За да избегнеш грубата грешка да се изкушиш от някой бивш по-добре не посещавай местата, където обикновено ходиш и разгледай друга част на града с приятеля си от мъжки пол за вечерта. Когато откриеш някое скрито бижу, което никога досега не си посещавала, ще си толкова заета да се забавляваш, че изобщо няма да ти е притрябвал букет рози. / cosmopolitan.bg