49-годишен мъж уби с бомба тъщата и тъста си

Съседите са в шок - недоумяват защо някой би направил подобно нещо

Жестоко убийство шокира жителите на град Ливан, щата Тенеси, след като полицията уличи мъж в убийството на двамата родители на съпругата си. Това предаде "Дейли мейл".


49-годишният Ричард Паркър поставил експлозив в пощенската кутия на своите тъстове, която, по американски модел, стои външно пред къщата им. Взривът е избухнал в понеделник. Възрастният мъж (74 г.) е починал на място, докато съпругата му (72 г.) се е мъчила три дни, борейки се с жестоките с изгаряния. Починала е в сряда.

Не се съобщава какъв е мотивът на убийството, както и как е уличен зетят-убиец, но местната полиция предлага награда от 8000 долара за всеки, който може да помогне на разследването с някаква важна информация.

Двете семейства са живели много близо едно до друго - в срещуположни къщи, споделящи една улица. Всички съседи описват убитата двойка като много мила и услужлива и недоумяват защо на такива добри хора може да се случи толкова лошо нещо и, още повече, какво би накарало някой да го извърши. Още по-голяма загадка за мотива.

Това, което е известно, е, че възрастните хора са отворили смъртоносната пратка около 5:00 часа сутринта в понеделник. Взривът е нанесъл сериозни щети на къщата, бил е усетен и от хората от околните домове.