Джулия Робъртс убила сестра си?

Булевард

13-02-2014, 21:10

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сестрата на Джулия Робъртс намерена мъртва след серия от гневни туитове

Нанси Моутс оставила предсмъртно писмо, в което обвинява актрисата за това, че слага край на живота си

Доведената сестра на Джулия Робъртс Нанси Моутс, която се самоуби преди няколко дни, обвинява актрисата за решението си да сложи край на живота си. 37-годишната Нанси оставила предсмъртно писмо, в което обяснява решението си, пише New York Daily News.

В началото беше съобщено, че писмото е от 5 страници, но по-късно стана ясно, че страниците са 8. Точно в липсващата част от писмото Нанси описвала как сестра й Джулия я тласнала към самоубийство. Актрисата от край време се подиграваше на сестра си заради наднорменото й тегло и я принуди да се подложи на операция за смаляване на стомаха.

В писмото Нанси отделила една страница, в която обяснява колко обича майка си и още една, където се извинява на годеника си.

Нанси се предозирала с обезболяващи и успокоителни, към които е била пристрастена от известно време. Според информацията, Робъртс е знаела за зависимостта й и я е молела да потърси помощ.

"Двете сестри имаха доста странни отношения. Те бяха много близки като малки, но напоследък отношенията и се промениха. От 6 месеца Джулия я кара да потърси помощ и да постъпи в клиника. Това очевидно не се е харесвало на Нанси, която дори и публично се заяждаше с Джулия. Пристрастяването й към хапчетата я превърнаха в съвсем друг човек. Когато беше чиста, нещата бяха различни. Тогава двете пак бяха близки. За жалост тези моменти станаха все по-редки до смъртта на Нанси", казва близък на сестрите пред американски сайт.

Според друга приятелка на Моутс обаче, Джулия никога не е предлагала помощ на сестра си и напълно я е била изоставила. Именно това била причината тя да сложи край на живота си.