Стойчо Стоев: Няма да подценим Нефтохимик

Днес наставникът е получил и допълнителна информация за съперника, която ще прегледа подробно

Отборът на Лудогорец се завърна от Испания и вече мисли за предстощия мач с Нефтохимик в събота. Естествено е вниманието на „орлите” да е насочено и към големия сблъсък с „Лацио” за Лига Европа, но шампионите няма да отписват в никакъв случай и първенството - заяви при пристигането си наставникът на тима Стойчо Стоев.

Треньорът на шампионите добави, че има достатъчно информация за състоянието и моментната форма на "нафтата". Днес наставникът е получил и още допълнителна информация, която ще прегледа подробно. Стоев не уточни дали става дума за видеозаписи от последните мачове на Нефтохимик или за записки на скаути, присъствали на мачовете на съперника. Стоев също спомена, че въпреки многото напуснали футболисти, в отбора на Нефтохимик има и нови момчета, които ще се доказват в първенството. След като разгледа материалите Стоев ще има необходимата информация, която ще сподели и с футболистите.

„Това, че Нефтохимик се борят да не изпаднат не означава, че ще ги подценим" - завърши треньорът на Лудогорец.

Той очаква сериозни битки по българските терени през пролетта, когато неговия отбор ще опита, заедно с другите от първата седмица да се пребори отново за шампионската титла.