Шеф Одри Ойсен гостува на Кулинарната Академия в Добрич

Мисия Добрич

13-02-2014, 13:56

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Гост готвачът шеф Одри Ойсен представи днес в Добрич поглед от западно-европейската кухня специално за студентите на Кулинарна Академия HRC.

В продължение на една седмица специални гости на Кулинарна Академия HRC са главният готвач и управителят на ресторанта на бутиковия хотел Бюмонт в Маастрихт, Холандия.

Разположен в сърцето на Маастрихт, хотел Бюмонт е с над 100-годишна история и успехи зад себе си, като изисканият им ресторант Хари‘с е известен с откритата си кухня, издигната на подиум в залата на ресторанта. Шеф-готвачът Одри Ойсен е широко популярна с увлечението си към сезонните и органични продукти и специфичния си, безкомпромисен стил на готвене, без претенциозна декоративност.

Шеф Одри прекара една седмица със студентите на Кулинарна Академия HRC за да сподели знанията и опита си с младите таланти. В кулминацията на посещението си днес тя представи поглед от западно-европейската кухня със специално подбрани ястия в демо кухнята на академията. Без да изневeрява на стила си, тя събра съветите си към студентите само в няколко думи: „Не усложнявайте излишно ястията. Бъдете перфекционисти!“

Ресторант Хари‘с и шефът му  Одри посреща стажанти от студентите на Кулинарна Академия HRC всеки семестър.