Юлияна Дончева ражда на 49

Добрич Лайф

13-02-2014, 12:16

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юлиана Дончева ще се развежда?

Юлиана Дончева е бременна

Красивата брюнетка подарила радостната вест на рождения ден на Стъки

Красивата тв водеща Юлияна Дончева, която ще стане майка само след няколко месеца, изобщо не се стряска от късната си бременност. Почти 49-годишната красавица и 16 години по-младият й съпруг Станислав са на седмото небе от радост, че най-после ще се сдобият с наследник след няколко неуспешни опита ин витро, пише "Всеки ден".

 Бившата депутатка пробвала процедурите при различни лекари в клиника „Малинов" и нито един не успял да й помогне, когато нейна колежка журналистка я посъветвала да отиде при д-р Семерджиева. „Бях се отчаяла напълно, вече бях решила, че няма да се получи, а Станислав толкова много искаше дете", разказа патилата си Юлияна.

 В името на любовта тя все пак решила да пробва за последно и чудото дошло. Точно навръх рождения ден на мъжа си разбрала, че е бременна, и му поднесла най-хубавия подарък. Стъки бил направо пиян от щастие. За разлика от много жени, които робуват на възрастта, красавицата не се плаши, че наближава 50-те. Юлияна не се смята за толкова стара, че да не може да отгледа едно бебе. Чаровната брюнетка отбеляза, че днешните 50-годишни нямат общо с тези отпреди десетилетия. „Толкова българки на моята възраст вече раждат", даде пример бившата депутатка от НДСВ. Според нея жените днес изглеждат и се чувстват по различен начин.