Стефан Данаилов се връща в Париж за преглед

Лабмо ще се върне в болницата в Париж до десетина дни за контролен преглед.
Любимецът на българите изчаква да излязат резултатите от изследванията, които му направиха след лечението на лимфом в една от най-големите френски болници "Питие-Салпетриер", за да замине отново. Пред свои приятели артистът е споделил, че е много доволен от престоя си в клиниката, в която оперираха бъбреците на бивш и я президент Жак Ширак, но смята, че и нашите медици са на същото високо ниво в професията, пише "Телеграф". Покрай лечението Ламбо е смъкнал няколко килограма и от това се чувствал още по-добре.
По план проф. Данаилов трябваше да изпита студентите си в неделя - последния ден от първия семестър на втори курс по актьорско майсторство за драматичен театър. Но заради пътуване е отложил с един ден срещата с питомците си и ги е събрал вчера. Тъй като не е бил с тях през по-голямата част от времето на семестъра заради лечението си, Ламбо е поверил протоколните оценки на асистентите си - племенницата му Росица Обрешкова, дъщеря на сестра му Росица Данаилова, и актьора от Народния театър Сава Драгунчев. За преподавателя обаче е по-важно да сподели мнението си с младите таланти и затова държал на среща очи в очи с тях. В болницата в Париж той изгледал на видео последния им спектакъл и вчера е споделил своите бележки кой как се е справил с ролята си. Най-доволен останал от работата на студентките си Евелин Костова и Марина Кискинова. Дори им споделил, че докато вървяло лечението му, ги е гледал в сериала "Секс, лъжи и телевизия" и много им се радвал.
Най-недоволен обаче бил от изпълненията в постановката на двама свои студенти. Единият от тях е Асен Мутафчиев - големият син на председателя на съюза на артистите Христо Мутафчиев и внук на покойната легенда Наум Шопов. Ламбо го похвалил за изявите му извън НАТФИЗ, но ролята му на луд в учебния спектакъл не се била получила. Другият студент, от когото не е доволен Мастера, е момиче, непознато на широката аудитория, което се опитало да се превъплъти в ролята на монахиня, но според преподавателя и нейният образ не е станал добре. Стефан Данаилов е споделил със студентите си и че след връщането му от Франция ще започнат да готвят нов спектакъл.