Майката на Крисия танцувала на пилон?

Таткото бил затънал в дългове

Детето чудо Крисия било направено на остров Ибиса, разкри майката Ангелина в четвъртък вечерта.

Крисия има две сестри - Тифани е по-голямата, а Марина, по-малката. По думите на майката, те се появили случайно. Крисия обаче била планирана, но за момче. 
Това се случило по време на романтична екскурзия на испанския остров Ибиса. Надеждата да се роди момче не се оправдала, но за сметка на това момиченцето видно е прихванало от горещия южен темперамент, защото в рода им нямало певци и музиканти.

Майката на Крисия в момента е инструктор по тае-бо. Навремето Анджи, както тя обича да я наричат, била балерина и това според нея е единствената връзка на семейството й с музикалното изкуство, пише "Всеки ден". В Разград обаче се говори, че в по-младите си години Ангелина се занимавала не само с балет, а с еротични танци на пилон.

По красавицата залитали много местни паралии, а тя хвърлила око на Марин. Той имал собствен бизнес в няколко бранша, но по това време бил вече женен. Това не спряло танцьорката и тя не се отказала, докато не привлякла вниманието му. В началото поддържали тайна връзка, но в град като Разград похожденията на по-заможните не остават скрити задълго. Слуховете бързо стигнали до първата жена на Марин и тя му поставила ултиматум да избира между нея и любовницата си.

Марин направил избора си - красивата Ангелина. След като се оженил за нея, съгражданите му най-накрая спрели да ги одумват. Бившата танцьорка успешно влязла в ролята на добра съпруга и му родила три деца. Хотелът на Марин, а и останалият му бизнес носели прилична сума пари, затова семейството живеело повече от добре. Кризата обаче ги ударила тежко и към днешна дата таткото на детето чудо Крисия е затънал в огромни дългове.