Мариан Бачев открива косъм в супата, от ресторанта се извиняват с десерт и безплатен обяд

Добрич Лайф

09-02-2014, 08:43

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Това не е виц за Мариан Бачев. Той наистина откри косъм в супата си, докато обядваше със съпругата си - актрисата Милена Видер, преди дни в София.

 Въпреки това Бачев, който е от актьорите в "Шоуто на Слави", не се ядоса. Нещо повече - почувства се обнадежден и разказа подробно случката в профила си във фейсбук.

"Не казвам, че е лъч надежда (не смея да си го помисля!), но ми се случи европейска случка днес", започва историята актьорът, пише „24 часа”.

 Отива на обяд със съпругата си и първо си поръчва супа. Вътре обаче вижда косъм и затова я оставя настрана. Тогава казва дискретно на сервитьора да я отсервира, пояснявайки причината.

 "Той се извини многократно. Само след секунди дойде управителят, който поясни, че в кухнята работят с шапки и че искрено съжалява за случилото се. Усмихнах се и казах, че разбирам", пише Бачев в социалната мрежа.

 След още 30 секунди сервитьорът пак отива до масата на актьора, за да предложи комплимент десерт. Освен това пояснява, че супата ще бъде изключена от цената.

 След минута управителят отново е при Бачев. Пак се извинява и този път казва: "Обядът ще е за сметка на ресторанта!"

Сметката не беше голяма, но жестът си струваше", завършва Бачев.

Бачев пусна историята в социалната мрежа и веднага получи десетки истории. Приятелите му го питаха: "Къде е този ресторант, за да отидем и ние?"
"Като цяло - винаги съм плащал и предпочитам да си плащам сметките сам! Така човек се чувства спокоен и независим", коментира още Бачев.