Малкия Иво бил 11-12 сантиметра

Бивша на Иво Аръков разказва за минималистичния пенис на актьора.

Партньорка от миналото на Иво Аръков разказа пред в-к „България Днес” за сексуалните си несгоди с популярния „Дон Жуан”.

Без злоба или търсене на сензация, анонимната дружка говори смело за недостатъците на „олимпийската надежда” на родните театър и телевизия.

„На Иво му е малък” точно с тези думи  тя описва най-големия комплекс на бисексуалния си бивш и продължава, „Сигурно комплекса на малкия „пич” го кара да търси известни и богати жени, с което се опитва да прикрие този болезнен за него факт.”

Всеизвестно е, че Аръков е преследвач на популярни и заможни дами, с които се показва и раздува връзките си по всевъзможни медийни канали. След като останат незадоволени, дамите разбират истинските причини, които карат младия театрален кариерист да се домогва до тях и го гонят от кревата си.

Незадоволената бивша не спира с разкритията и говори в цифри: "Всъщност малкия Иво е наистина малък, не повече от 11-12 сантиметра".

До сега никой не бе споменавал срамно минималистичните размери на любовното „оръдие” на Белославскиа гларус, но с този разказ пъзелът около любовния живот на бисексуалния актьор се нарежда.