5 февруари : Приземяване

Хороскоп

04-02-2014, 22:50

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празния ход на Луната

Слънце във Водолей, Луна в Овен-Телец. Астрологична картина на деня

След двата достатъчно динамични дни в началото на седмицата, сряда ще ни зарадва със спокойно утро. Или пък ще ни разочарова, в случай, че сме очаквали развитие и промяна във вълнуващите ни до вчера ситуации. До обяд Луната ще се движи на празен ход, което предполага временен заастой в делата, отпадане на някои предварителни уговорки и спад в енергийния потенциал и концентрацията. С две думи-разумно е да поотложим с няколко часа активното взаимодействие с околния свят и да се посветим на рутинни и незначителни дела. Още по- добре-на себе си. Използвайте това време  за компенсация-динамиката на предишните дни не остави много време за размисъл и усамотение, а действията изпреварваха мисълта. Подредете мислите си и дайте възможност на психиката да се освободи от напрежението.

В следобедните часове динамичните импулси за самоутвърждаване и отстояване на лични позиции окончателно ще ни напуснат. Или по-скоро ще преминат в една по-спокойна форма, насочена най-вече към сигурни и трайни резултати. Ще ни се прииска най-после да се установим на едно място, както в мислите си, така и по отношение на пространството и да се заемем тихо с онова, което осигурява материалния фундамент на битието ни, включително и простичките неща като питателната храна, топлите дрехи и уютния дом. Те, както и споделената взаимност в тесен интимен кръг, ще станат източник да удоволствие във вечерните часове и ще ни накарат да си припомним, че животът не е само бойно поле, но и извор на сетивна наслада. Особено ако допуснем в него магията на музиката и словото.

Работа и бизнес
Сутрешните часове ни дават възможност да се посветим на по рутинни и текущи дела, да подредим документацията, да открием и отстраним някои пропуски, допуснати поради прибързаност в предходните дни.Следобед е подходящо да се заемем с въпроси, касаещи осигуряването на ресурси и парични средства за дейността, което ще ни позволи разумно да планираме разходите си. Най-продуктивно и резултатно ще протече денят за онези, които използват словото като инструмент или се занимават професионално с изкуство. Очаква ги вдъхновение и значителен напредък.

Здраве, хранене и красота
Клетките на тялото вече изцяло са преминали в режим на поглъщане и усвояване. Ще приемат всичко с благодарност - от чистият въздух, до богатата на вещества храна. Днес определено не трябва да ги наказвате с диети. Още повече, че някои от ястията приготвени тази вечер ще се превърнат в истински кулинарен шедьовър. Кожата и косата също ще усвоят максимално всички подхранващи и подмладяващи средства и естествено ще ви се отблагодарят със сияен вид. Дамите не бива да пропускат днешния и утрешния ден за да се погрижат за външността си-това е най-удачния момент за разкрасителни и подмладяващи процедури за предстоящия месец.