3 февруари: С позитивни намерения

Хороскоп

03-02-2014, 10:04

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце във Водолей, Луна в Овен. Астрологична картина на деня

Понеделник ще ни даде ясен знак, че времето за почивка свърши и трябва да превърнем намеренията и разсъжденията в мотив за действие. Нещо повече, ще трябва съзнателно да потърсим позитивна цел, в която да вложим енергията си. А с енергия ще разполагаме в излишък и вероятно мнозина ще установят, че с лекота вършат онова което в друго време им идва "преко сили".

Сега е момента да подготвим почвата за осъществяването на намеренията които сме проектирали в предстоящия месец. До вечерта ще сме наясно и с това дали те са подплатени с реални възможности и налични ресурси. Ще стане ясно също така, на кого и до колко можем да разчитаме. Препятствията и ограниченията които евентуално ще срещнем в този процес, най вероятно не са покана да се преборим с обстоятелствата и въпреки всичко да продължим да поддържаме първоначалните намерения, а напротив -целят формирането на едни по реалистични и адекватни на реалността очаквания.

Вечерните часове създават предпоставки за неприятен развой при конфликти ситуации, особено между жени. Постарайте се да овладеете импулса за изясняване на взаимоотношения. Ще се сблъскате с инат и жертвоготовно отстояване на егоистични позиции, което със сигурност няма да съдейства за разрешаването на спорни ситуации.

Работа и бизнес
Денят създава предпоставки за активна работа и ще ни предостави възможност да решим стари проблеми, които до момента са спъвали напредъка в дейността. Ще имаме и вдъхновение, което ще генерира и нови идеи. Вероятно мнозина ще искат колкото се може по-бързо да реализират замислите си,х но това ще се удаде само на онези които разполагат с действителни възможности да се справят със собствени сили и средства.

Здраве, хранене и красота
Притокът на сили и енергия, ще се отрази благоприятно и на здравето. Днес е задължително да отделите малко време за активен спорт-освен че ще даде позитивно направление на енергията, той ще ви освободи и от остатъците от подтиснатите в съзнанието напрежение и агресия.
Организмът се нуждае от богато разнообразие от вещества, поемани чрез храната. Сега не е време за диети.