„Акулите” играят контрола с Берое в събота

Мачът ще започне в 14.00 часа, а информация за мястото на провеждане ще бъде дадена от Черноморец след решението, къде да се играе двубоят

Поредна група нови футболисти ще изпробва старши треньорът на Черноморец  Димитър Димитров в утрешния мач срещу Берое. Както е известно пробният период в бургаския тим продължава и поради тази причина лагерът на в Поморие бе удължен до 8 февруари. Дотогава ще трябва да бъде сформиран цялостно тимът на „акулите” който ще опита да запази мястото си в елитната ни група.

Продължават двуразовите тренировки в Поморие. Въпреки зимното време в цялата страна, именно стадиона в малкия град предлага най-добрите условия за подготовка в страната. Вчера от Спартак Варна благодариха на своите колеги от Черноморец, за добре почистения терен и изобщо за възможността да се проведе полезната контрола между двата тима. До началото на новия сезон остават 3 седмици и в тях едва ли времето ще се промени кой знае колко, ето защо тренировките в най-близки условия до реалните дава предимство.

Все още не е решено окончателно къде ще се играе контролата между Черноморец и Берое. Вариантите за това са два, като до последно ще се изчака според времето. Стадионът в Поморие е добре познат на наставника на старозагорци Петър Хубчев, който дълго време бе начело на Поморие. Другия вариант е един от естествените терени на Кампуса до Сарафово, но до днес, заради минусовите температури тревата там е замръзнала и терените са опасни за здравето на футболистите. Мачът ще започне в 14.00 часа, а информация за мястото на провеждане ще бъде дадена от Черноморец след  решението, къде да се играе двубоят.