Какво изкарва извън нерви всяка една зодия?

Общество

31-01-2014, 06:20

Автор:

bulgaria.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шопски зодиак!

Хранене според зодиакалния знак

Кои професии са най-подходящи според зодиакалния ви знак?

Най-опасните шофьори в Зодиака

Как се напиват различни зодии

Какво е пиянството на различните зодии

Кои зодии изневеряват най-много?

Зодии и кариера

Кои са най-верните зодии?

Зодии и мъже: Какво си мислят господата, че жените харесват

Ако зодиите бяха голи дами…

Кои зодии нямат бъдеще заедно?

Коя литературна героиня сте според зодията?

Магията на всяка зодия

Как всяка зодия реагира при скандал?

Коя е най-подходящата зодия за теб през 2014-та?

Какво изкарва извън нерви всяка една зодия?

Азбука на страстта (снимки) 18+

Любопитно – хороскоп на маите

А какво дърво си според келтския хороскоп?

Каква жена си според египетския хороскоп?

Любовен хороскоп за 2014 година

Нумероложки хороскоп за 2014 година

Китайски хороскоп за годината на Дървения кон - 2014

Женски хороскоп за 2014 година

Дали четенето на хороскопи вреди на здравето?

Грим според хороскопа за 2014

Защо вярваме на хороскопите

Най-нелепите въпроси, които ще ви изумят от човечеството!

10-те най-големи женски лъжи

10-те най-големи женски лъжи

10-те най-популярни вида градски мацки

Съвместими ли сте с партньора си?

Фитнес според зодията?

Какво да очакват зодиите през 2014-та - Годината на Коня

Защо изневеряват мъжете?

Как щяха да изглеждат зодиите, ако бяха бабички?

Мъжете риби и жените близнаци са най-шавливи

Любовна съвместимост между знаците от китайския хороскоп

Китайски хороскоп

Да бъдеш съвременна КИФЛА? Ето как да изглеждаш (галерия)

Тя рисува с тяло! Емоцията е неописуема (галерия)

Най-странният календар за 2014

Жени и котки - неочаквано добра комбинация (СНИМКИ)

Домашен хаос, недомлъвки, нерешителност... нещата са толкова много... Вижте ги!


ОВЕН

Те са организирани и много подредени. Обичат да плануват своите занимания и затова, ако се опиташ волно или неволно да нарушиш плана им, не просто ще ги ядосаш, а вбесиш! Овните имат свръх изострено чувство за справедливост! Не понасят лъжата, подмолните, двойни игрички и преструвките - просто не са в кръвта им. Имат силна интуиция за това, когато човекът срещу тях е естествен. Влудява ги лицемерието и когато усетят, че срещу себе си имат прикритост, лъжовна престореност или неестественост, просто може да им падне пердето. Всеотдайни са, могат да изслушат и помогнат на всеки, изпаднал в беда, но ако прекалите с тяхното гостоприемство - бягайте! Мразят също и еднообразното общуване. Ако не намират в събеседника си нещо интересно, те са склонни да го заместят с друг.

ТЕЛЕЦ

Не е трудно да изкарате Телецът извън релси, само трябва да започнете с репликата „Направи...”. Представителите на тази зодия не могат да понасят чуждото вмешателство. Побиват ги тръпки, когато някой им дава непоискани съвети. Не могат да понесат скучни събеседници, еднообразно ежедневие или липсата на адреналин. Телците не обичат и прекалената чувствителност, тази, която се афишира демонстративно - фалшива им е! Те имат свой собствен стил на обличане, на виждане, на живот и ако той не ви харесва, просто го приемете... не се опитвайте да го промените, защото ще си навлечете гнева на Телеца. Друго нещо, което може да ги извади от кожата им, е прекалената суетност. Въпреки че всичко във външния им стил трябва да бъде симетрично и добре съобразено, много мразят, когато чуят фрази от рода: "Ах, перчемът ми на лявата или на дясната страна е по-добре?". Тази прекалена суетност просто не е в кръвта им. Те изглеждат добре, но не отдават голямо внимание на суетата.

БЛИЗНАЦИ

Те са изключително любознателни хора и обичат да научават постоянно нови неща. От релси могат да ги изкарат сблъсъка с мързеливи, немислещи хора, които се носят сякаш по течението. Влудяват ги и хората, които са мудни, неориентирани и не знаят какво и защо правят с живота си. Близнаците са открити хора, които обичат да говорят и когато от другата страна срещнат прикритост, неизказани думи и половинчати истории, се побъркват! Могат да ги вбесят критиките по техен адрес, не обичат да обсъждат своите недостатъци, защото за тях са красиви странности. Чакането и търпението не са от силните им страни, затова може да ги ядоса, когато някой около тях действа бавно и ги кара да чакат. За тях времето е много ценно и настръхват от ярост, когато някой се опита да го пропилява в мудни действия или празни приказки. Не само не ги харесват, а неенергичните хора ги ядосват.

РАК

Раците обичат семейния уют - това е тяхната свещена крепост и затова мразят, когато някой наруши правилата. Да, има неписани правила, макар да не си признават. Вбесяват се, ако някой проявява неуважение към дома им, мразят разхвърляните и неподредени вещи. Идете им на гости и вижте - къщата не свети, защото сте гост... тя по принцип е така! Вбесяват се, ако някой иска от тях да реагират на момента. Те не са от най-спонтанните хора и обичат преди да вземат решение, то да бъде премислено добре. Проявата на бурни чувства, при това пред хора, е нетипична за тях, затова и не харесват, когато срещнат такива хора, които демонстрират силни емоции на публично място. Друго нещо, на което се дразнят, е споделянето на тайни. Не обичат да се ровят в интимните тайни на околните и не обичат да се натоварват с чужди истории. Това важи и за тях самите: споделят само на тесен кръг хора. Мразят, когато някой е любопитен за интимни подробности от техния живот.

ЛЪВ

Лъвовете не само не харесват, а ги влудява липсата на чувство за хумор. Не обичат да разговарят със събеседник, който се взима прекалено на сериозно. Могат да ги изкарат от релси непрестанните мрънкания и оплаквания, тъй като тяхната максима е „Или го правиш без да съжаляваш, или не го правиш, но не ме занимаваш с това!”. Тъй като те са решителни, не обичат хората без позиция или тези хора, които предпочитат приказките, не делата. Може да изпитате яростта на Лъва, ако нарушите неговото лично време или пространство - за него те са свещени. Ако един Лъв ти казва "Почивам си!", не нарушавай спокойствието му... Друго нещо, което го изкарва извън кожата му е евтиния опит за лъжа. Лъвът има вродена интуиция за това и винаги намирисва лъжата отдалеч. Влудява го мисълта, че някой се опитва да го направи на глупак. Ще изпитате разярения рев на Лъва и ако ви хване в измяна, защото с пълна сила важи правилото "Моето си е само мое!".

ДЕВА

Най-много ги изнервят разхвърлените вещи и немарливото отношение. Те са големи чистници и обичат всичко да им бъде на мястото. Представителите на тази зодия са здраво стъпили на земята, не обичат излишните приказки, които са просто ей така - за маса. Затова не само не харесват, а избягват контакт с хора, които изричат големи, лъскави обещания, които правят нелогични изводи или говорят за някакви далечни, трудно постижими неща. Освен това се вбесяват и от хорското любопитство. Девата може само с един сериозен, критичен поглед да ви накара да разберете нейната максима: „Каквото реша - ще ти кажа, а каквото не ти казвам... по-добре не ме питай!”. Една от малките странности на Девите е, че мразят непочистени обувки, защото те са огледало на душата. Няма как да видите представителите на тази зодия в мърляв вид, защото те винаги се стремят да са спретнати. Ето защо много се дразнят, когато се сблъскат с хора, които не обръщат внимание на малките детайли от външността си.

ВЕЗНИ

Това, което може да ги извади от кожата им, е демонстрацията на грубост и неуважение... не само към тях самите, а и към други хора. Тъй като те са вежливи и добронамерени, мразят грубостите и неправдата. Ако станат свидетели на грубост, веднага биха се втурнали да защитят. Може да ги изкара извън релси всеки, който се опита да ги застави да направят бърз избор. Тъй като по природа се съмняват във всичко, то им трябва време, за да премислят всички плюсове и минуси на дадената ситуация. А когато някой ги форсира да вземат решение на момента, Везните стават меко казано раздразнени. Вбесява ги и скучните, еднообразни разговори. Те по душа са веселяци, обичат разнообразието и когато не го намерят в събеседника срещу тях, просто губят интерес.

СКОРПИОН

Това е една от най-крайните зодии. За нея важат правила като: „Не обсъждай моите грешки, виж твоите!” или „Има две твърдения: моето и погрешното!”. Скорпионът мрази двуличието, предателството, нерешителните хора и разбира се критиката по свой адрес. Ако засегнете Скорпиона, може да бъдете сигурни, че рано или късно той ще ви го върне, при това тъпкано. Могат да ги извадят извън релси тези хора, които са мечтатели и които говорят какво биха направили след година, две, пет. За Скорпиона всичко е тук и сега, мечтите се казват близки цели и затова тези, които са вперили поглед в бъдещето, а не в настоящето, не само ги отегчават, но и ядосват. При Скорпиона всичко е толкова просто: „Хвърляш се, правиш го, продължаваш напред и никога не се обръщаш назад”. Думата „ако” не е в техния речник, защото тя е дело на случайността, а при целенасочените дела случайността е сведена до минимум.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците могат да бъдат вбесени много лесно. Много ги дразни чуждата осведоменост. Да, побъркват се, ако срещу тях застане събеседник, който не е добре информиран, но спори разпалено. И ако представители на други зодии биха подминали това, то Стрелецът е готов да пожертва от времето и нервите си, за да срине до основи чутите изводи, които не съвпадат с неговите. Може да го изкарат от нерви и съветите, при това тези, които са непоискани. Той има свой план за нещата и рядко се обръща към някого за помощ и за това, когато някой се намеси с житейски съвети се вбесява. Може да изпитате гнева на Стрелеца и ако не си удържите на думата. Той мрази, когато обещанията не се изпълняват. Въпреки че е центъра на компанията и обича приказките на маса, става ли въпрос за сериозни неща... по-добре да не бъдат изричани неща, които няма да бъдат изпълнени.

КОЗИРОГ

Тази зодия ненавижда бездействието. Влудяват ги хората, които постоянно хленчат, без ясна визия за това какво зависи от тях. Козирогът е индивидуалист, със свои приоритети и идеи и затова, ако не искаш да го разгневиш, не се опитвай да му налагаш своите. Номерът няма да мине, защото Козирогът не понася някой да му дава наставления. Представителите на тази зодия са директни и открити, затова ги вбесяват хората без позиция и тези, които се нагаждат спрямо ситуацията. Козирогът мрази излишните думи, той е по делата. Не обича прекаленото многословие, защото за него е загуба на време. Може да изкарате тази зодия извън релси и ако демонстрирате прекалена емоционалност на публични места. Козирогът е потаен и това, което се случва в ума и в сърцето му, си остава там... не е нужно целият свят да разбира как и защо се чувства, просто защото показността прилича на евтин панаир.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят бяга като дявол от тамян, когато види, че някой се опитва да го сложи в рамки, които не са му по мярка. Той не понася принудата. Ограничаването на свободата или поставянето на ултиматуми са тези, неща, които могат да ги накарат да избухнат гневно. Представителите на тази зодия са предани и могат да направят всичко за този срещу тях, но усетят ли предателство, нищо не може да ги спре да ви зачеркнат от живота си с лека ръка. Не обичат рационалните, прекалено сериозни хора, които не знаят как да се забавляват. Изнервя ги монотонността на ежедневието, не понасят човека-график, който във всеки един момент знае какво и защо прави нещата. Водолеите са спонтанни и когато срещу тях застане човек, който не притежава такъв живец за живот, те не просто се отегчават, а се вбесяват.

РИБИ

При Рибите най-големият дразнител е безотговорността. Не планират прекалено много нещата, но щом им се случат ги премислят до последния детайл. Именно затова се вбесяват на живота-инерция, на действията, които не са премислени. Представителите на зодията настръхват в атакуваща позиция, ако доловят, че събеседника им не им вярва.Тъй като са убедени в истинността на думите си, те очакват сериозно отношение и доверие от отсрещната страна. Мразят лъжите на дребно, не понасят завоалираните, недвусмислени думи и празните приказки. Вбесява ги и демонстрацията на неравноправие. Независимо дали става въпрос за дома или работата - към тях трябва да се демонстрира толерантност и разбиране. Нежеланието работата да бъде разделена по равно ги вбесява!

 

Източник: dama.bg