Не един ден, а цял месец на влюбените!

Пловдив Лайф

29-01-2014, 17:05

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Sexy & Single Party завладява Пловдив и София

С наближаването на празника на Влюбените, все повече двойки предпочитат да си подарят красиво изживяване, а не материалните подаръци. Според изследванията, повечето влюбени избират да се усамотят в празничната вечер, вместо да посещават ресторант или шумно заведение. 14-ти февруари е двоен повод за празнуване на любовта и виното, които често вървят ръка за ръка. Да бъдеш влюбен пък, не винаги означава да бъдеш обвързан.

Все още няма да ви предлагаме нестандартни начини да отпразнувате Деня на влзбените като необвързани. Вместо това ще ви посъветваме да празнувате цял месец. Какво по-хубаво от това всеки ден да имаш повод?

На 6 февруари ще бъде първото за 2014 Sexy & Single Party в София с тема: ВИНЕциански Карнавал, а на 8 февруари партито ще се вихри в Пловдив.
А на 11-ти, 12-ти и 13-ти февруари може да прекарате една забавна и нестандартна вечер като се запознавате с нови хора на Бързите Срещи в София.

През изминалите години само сред религиозните евреи са били сключени стотици бракове, тръгнали от организираните срещи за запознанства. От мода Бързите срещи отдавна са се превърнали в необходимост за много хора, живеещи в истеричния ХХІ век.