Най-нелепите въпроси, които ще ви изумят от човечеството!

Общество

29-01-2014, 14:55

Автор:

Христина Рибарска

Всичко от Автора

Още по Темата:

Въпроси на сексуална тема, които ще ви изумят! (18 +)

Най-неудобните въпроси

Да направиш омлет, без да счупиш яйцето (видео)

Вижте забранената реклама със Скарлет Йохансон за Супербоул /видео/

Сладко бебе плува като рибка /видео/

Уникално красив танц /видео/

Циганска сватба взриви Интернет! (видео)

Уникално! 2-годишно дете кара скейтборд по памперс! (видео)

Как да приложите тези лесни трикове (снимки) - първа част

Да бъдеш съвременна КИФЛА? Ето как да изглеждаш (галерия)

Как се държат кучетата, когато са обути? (Видео)

Умно коте си иска храна (Видео)

Котка и куче в комбина, виж какво направиха заедно (видео)

На това му казват котка-скейтър! (видео)

Мислите, че само хората се гъделичкат? (Видео)

Мислите, че котките не говорят? (Видео)

Невероятно, но факт: мустакати сладурчета (снимки)

Без редакторска намеса!

В Yahoo! Questions всякакви хора могат да задават каквито си искат въпроси, като съответно всякакви хора могат да им отговарят. Гласува се за най-полезен отговор и това е. Подборка на колегите от ThoughtCatalog обаче ни показва някои от най-нелепите въпроси, задавани на това място. Ние започваме да се чудим дали няма някаква световна болест, която бавно да прояжда мозъците ни и прогресивно да затъпяваме или винаги сме си били такива пънове?

 

1. Защо хората казват, че Слънцето е звезда?
Слънцето не е звезда! Звездите слънца ли са? Няма как да получиш звездно изгаряне. Звездите не помагат на растенията да растат. Звездите не осветяват Земята по същия начин. Звездите не се въртят около Земята. Звездите не са толкова големи, колкото слънцето!

 

2. Филмът "Игрите на глада" по истински случай ли е?
Преди малко гледах "Игрите на глада". По истински случай ли е? В смисъл, това се е случило на нацистите след Втората световна война ли?

 

3. Какво ще стане, ако си завра 9-волтова батерия в задника?

 

4. Може ли спермата да премахне лошия дъх?

Приятелят ми казва, че имам много лош дъх, особено сутрин. Затова го попитах какво да направя и той каза, че в случая много помага да му направя с*ирка и добре да разнеса семенната течност в устата си. Не бях много сигурна, защото звучи странно, а и не бях чувала за този метод. Наистина ли действа? Защото аз наистина му направих с*ирка и всичко както той ми нареди и после ми каза, че вече нямам лош дъх.

 

5. Вярно ли е, че, когато спиш с азиатка, не е нужно да ползваш кондом, защото те не могат да забременеят?

Чух, че ако си бял, не можеш да забремениш азиатка, защото сме същества от различен вид и ДНК-то ни не съвпада или нещо такова.

 

6. Ако ме ухапе 6-годишно, ще се превърна ли и аз в 6-годишно?
Шестгодишно дете ме ухапа, сега ще се превърна ли и аз в такова? И също дали трябва да потърся медицинска помощ?

 

7. Как да заредя iPhone 5 без зарядно?

Батерията на моя iPhone 5 тотално се изтощи и телефонът не може да се включи, но нямам зарядно. Какво да правя? Чувал съм, че помага, ако телефонът се търка много бързо с ръце, но не знам колко дълго трябва да го правя и дали изобщо този метод помага в моя случай. Трябва да знам със сигурност дали това, което правя, е съвместимо с моя модел iPhone.

 

8. Полях блузата си с вода. Как да я изчистя?

 

9. Превърнала ли съм гаджето си във вампир?
Така. Имам си нов приятел (йее) и вече се виждаме от почти месец. Както и да е. Онази вечер си спретнахме филмов маратон с филмите "Здрач" (обожавам "Здрач"). Мечтая си гаджето ми да е вампир. Откакто излезе първата книга "Здрач", експериментирам като пия собствената си кръв. Мисля, че вече съм станала вампир. Обикновено запазвам кръвта, която губя всеки месец (държа всичко във фризера) и я консумирам по-късно.
Реших, че мога да се пробвам да "превръна" и приятеля ми. Така че, като ми дойде на гости, му готвя от моята кръв. Опитах да му направя и кървав пудинг, но за него трябва повече кръв. А той си няма никаква представа. Правя това от 3-4 седмици - смятате ли, че той вече може да се е превърнал във вампир?

 

10. Как да използвам котешката тоалетна?
Искам да ходя по голяма нужда в котешката тоалетна, за да видя как ще реагират котките. Но не искам майка ми да разбира.

 

11. Мислите ли, че Джъстин Бийбър ще се ожени за мен?
Аз съм на 14 години. Имам дълга права руса коса, тъмна кожа и сини очи. Капитан съм на хокейния отбор в училище. Смятате ли, че съм момичето, което той търси? Ще направя всичко, за да съм с него.

 

12. Незаконно ли е да убиеш мравка?
Днес си ходех по улицата и видях една мравка. Настъпих я и я убих. Един полицай ме изгледа много лошо, както и много други хора, така че започнах да се чудя дали е незаконно да се убие мравка? Супер сериозен съм! Това не е шега!

 

13. Ако си отрежа пениса, ще ми порасне ли втори?
Мисля да отрежа пениса си. Възможно ли е след това да ми порасне нов? Или пък мога да си направя трансплантация?

 

14. Има ли някъде автографи на Исус Христос?
Чувал съм, че се продават автографи на Джон Ленън и Джордж Вашингтон. Знаете ли дали в eBay или някъде другаде има автографи на Исус Христос?

 

15. Защо не мога да се видя на Google Earth?
Въвеждам си адреса и виждам перфектно къщата и знам, че това е моята къща, но проблемът е, че не мога да се видя, въпреки че излизам на двора. Виждам колите, но не и себе си. Излизам с лаптопа и се опитвам да насоча нещо лъскаво към небето, за да обознача локацията си. И ако мислите, че не се виждам, защото съм вампир, лъжете се, защото вкъщи се виждам в огледалата!

 

16. Много популярно техно парче!!! ПОМОГНЕТЕ! Пускат го дискотеките!
ВИНАГИ чувам тази песен по радиото или като съм някъде на дискотека, но не мога да разбера как се казва. Едната част е само от бийтове, след това всичко става много тихо и после постепенно пак се усилва и се чува много бързо:
дън дън дън дън
дън дън дън дън
ъърр
дън дън дън дън дън дън дън
дъндъндъндъндъндъндън
ъърр ър ър ър ър ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР дър дър дър дър
Съжалявам, ако ви обърквам, но съм сигурен, че, ако си помислите за някое много популярно парче, можете да ми помогнете. Благодаря.

 

17. Има ли птици в Канада?
Мисля да посетя Канада и ще си взема фотоапарата, така че съм любопитен да знам дали там има някакви птици.

 

18. Има ли заклинание, което да те превръща в русалка и наистина да работи?
Искам да знам дали има някакво заклинание, което да може да превръща хората в русалки, но такова, което работи. Моля, да ми пишат само хора, които вярват в русалки. Не ми пишете неща от сорта на "русалките не съществуват", защото приемам темата много насериозно и ще ме обидите. Моля ви, помогнете ми да открия такова заклинание.
П.П. Освен това съм и вещица.

 

19. Коя част от ДНК-то на домашните котки им пречи да стигнат до по-големи размери?
Например сиамка да стане лъв.

 

20. Може ли бебето да забременее, ако правя секс докато съм бременна?
Ако бебето, което нося, е момиче и правя секс и спермата отиде към нея?

 

21. Кога ще ми дойде?
На 17 години съм и още не ми е дошло. На сестра ми ѝ дойде на 14. При момчетата по-късно ли се случва?

 

22. На гаджето ми ѝ спря цикълът, откакто забременя.
Здравейте, малко съм притеснен, защото, откакто гаджето ми забременя, вече няма месечен цикъл. Смятате ли, че бебето пие кръвта???

 

23. Еднорозите истински ли са?

 

24. Как да извикам да ме снимат от YouTube?
Непрекъснато звъня като луда на YouTube, за да дойдат да ме снимат, но те не идват. Не разбирам как други хора си получават техните видеа. От YouTube трябва да дойдат да ме снимат, защото имам смешни неща, които да покажа на интернета.

 

25. Защо семенната ми течност е толкова мощна?
С приятелката ми сме заедно само от 4 седмици, но докторът каза, че е бременна в четвъртия месец. Защо спермата ми е толкова мощна?

 

26. Има ли начин да накарам популярното момче в училище да ме забремени?
Аз съм на 15 и съм напълно готова да имам дете и дори съм избрала от кого искам да забременея. Той се казва Томас и е мнооого готин и популярен. Има мускули, капитан е на футболния отбор, по-голям е. Той е най-готиното момче в училище и е богат. Мисля да го прелъстя и да пробия дупки в презервативите, които ще използваме. На всички вас, които ще кажете, че не съм готова, ще кажа, че съм готова. Не ме познавате. Работя като сервитьорка в заведение за бързо хранене, така че мога да отглеждам детето си.

 

27. Не знам дали дъщеря ми е от мен?
Не знам дали дъщеря ми е моя. Родих я, но не съм сигурна дали приятелят ми не ми изневерява и не съм родила детето на някоя друга негова приятелка. Помогнете ми!