55-годишен дава на тризначките 20 000 паунда за секс за една нощ

Вяра, Надежда и Любов аха да приемат неприличното предложение, заради кризата

Благоевградските тризначки Вяра, Надежда и Любов продължават да умуват над неприлично предложение на лондонски богаташ, издадоха ги техни завистливи приятелки. 55-годишен англичанин им е предложил 20 000 паунда, ако трите му се отдадат накуп за една нощ. Офертата е направена на 8 очи още, когато трите пробваха късмета си като фризьорки в Кралството. Тв-звездите обаче се провалиха с гръм и трясък и при пристигането си у нас чистосърдечно признаха, че шансът им да оцелеят в Англия е бил да станат проститутки.

Явно интерес по тази линия към тях е имало, след като въпросният британски бизнесмен продължава да им звъни до ден-днешен. „Нещата им тук хич не вървят, принудиха ги да си продадат апартаментите в Сандански, защото закъсаха с парите. Профукаха всичко от „Биг Брадър” и няма да се учудим, ако отлетят за един уикенд в Англия”, анализираха аверките на трите хубавици.

Вяра, Надежда и Любов все още се надяват да им се отвори късмета за родно еротично издание. Те поискаха общ хонорар от 400 000 лева, но са смъкнали мизата до 200 000. От списанието обаче им дават само 100 000.