Как да станеш съвременна КИФЛА! Пълно ръководство!

Ръководство на съвременната кифла или как да се превърнеш в съвременна кифла

Започва се с външния вид:

Прическа:
– тя обезателно трябва да надвишава главата ви поне 20-30см. (нарича се тупиране, вафлички) на долу трябва да е СИЛНО изправена, а ако за ваше нещастие косата ви е къса, задължително трябва да я удължите! Продават се и евтини варианти в магазините за фибички ( 40-60лв.) Когато израснете в йерархията богатия дядо ще ви закупи от 500 лв. Втория вариант е отново силно тупирана в корените и надолу едри букли. Бонус точки ще ви даде брокатения лак за коса!

Грим:
– гримът е силен! Много дебела черна очна линия, поне 1,5 см. да е удължена. Другият вариант е черни сенки силно наслоени, изкуствени мигли. Лицето ви трябва да е лъскаво, да приличате на златна статуя. Устните трябва да са силиконови, струва от 400 до 700 лв. ако не разполагате с тази сума можете просто да правите джуки тип „дупе”. (това е моментно, спокойно, докато дойде вашият дядо)

Облекло:
– тук вече нещата стават сериозни. Има облекло за всеки повод. Нека започнем от ежедневния тоалет, било то разходка в мола, по центъра или на кафе – нужни аксесоари : тигров клин, големи очила с пластмасови рамки закриващи половината ви лице (продават се в подлезите по 5-8 лв. трябва да са D&G, Armani, Versace) обувки поне 15см. ток с камъни отгоре (бонус точки – тигров или леопардов десен), блузка с деколте до пъпа, полата трябва да е мини и мозъка също.

Облекло за дискотека:
ултра къса пола (може и само колан) ултра отворен потник, сутиена трябва да е поне 2 размера по-малък за да изглежда така че ще гръмне! Но не само сутиена трябва да е малък, всички дрехи като цяло трябва да са ви поне 1-2 размера по-малки (не е за подценяване!) обувките са като за бал – златни, сребърни, лъскави с камъни. Може корсет които да притиска силно гърдите ви, все едно ще експлодират, ако бъде съчетано с лъскав клин няма да сгрешите. Общо взето облеклото е в огромни разновидности, отидете до пазара там ще откриете подходящия тоалет.D&G, Armani и Versace ви носят бонус точки. Нека има много лъскаво, много камъни, много пайети, брокат, зебра, тигър, змия, леопард, маймуна, кон, охлюв и т.н.

Продължаваме към основното- ПОВЕДЕНИЕ!
Започваме с ходене по дискотеки
- Посещавайте екстра модерните места – Plazza, 4as Pik, Versai и т.н. Старайте се да привличате максимално внимание към себе си, било то с танци по баровете, късане на салфетки или нацупена и гледаща лошо всички. Обезателно трябва да сте в компанията на поне още 5 ваши клонинга, няма да е зле да сте се настанили на ВИП местата!

Ако не разполагате с нужната сума, ходете често до ВИП тоалетната току виж ви е излязъл късмета да се запознаете с някои ВИП чичко, та бихте се настанили веднага при него и компанията му (набор 50-те).

Старайте се да комуникирате със заякнали момченца с ланци и тениски с камъчета, обръснати и по възможност да има BMW 3! Не се тревожете това е начален стадии, след това ако ви излезе късмета ще се возите на Mercedes S-class, BMW x5, x6, Porsche Cayenne и т.н.

Дръжте се така сякаш имате 3 хотела на Слънчев Бряг. Пийте, блъскайте се в простосмъртните момичета, пускайте си фаса най-демонстративно на пода с пренебрежителен поглед и докато танцувате ТРОПАЙТЕ с крак. Това е танца!

-Не пропускайте да ходите редовно на солариум (поне 4-5 пъти в седмицата) и да нямате толкова пари, НАМЕРЕТЕ! Ако не сте черна мамба, няма начин да просперирате! -Трябва да имате профили във aha и Facebook, там обезателно трябва да имате поне 50 албума като започнем от : I, me and myself (това ще е албума ви със снимки които сте направили собственоръчно с намуцена физиономия, в огледалото на гардероба с очила и задължително трябва да сте снимани от горе!), албумите продължават по следния начин: Plazza 13.03.2009, Plazza 10.01.2010, Plazza 24.01.2010, Versai 02.02.2010, Versai 05.02.2010, 4as Pik 06.02.2010 и т.н. схванахте мисълта ми.

Тук снимките са отново в огледалото, но в тоалетната на въпросния клуб, с поне още един два твои клонинга, също така трябва да сте запечатали и танците ви по баровете, докато късат и ви хвърлят салфетки (БОНУС!), целувки с мощни батковци, или да сте си притиснали гърдите с две ръце това е снимката ЛОУ!А и да се целувате с някои ваша приятелка също е голям бонус! Продължаваме с албумите: raZhOdka S loDka, lady`s night, BaL, IzpraShTanE, kOlEdA, NeW year и т.н. Искам само да отбележа още веднъж, че всяка втора снимка трябва да е направена от горе, с нацупена устичка и в огледалото!!! Ако не сте достатъчно фотогенични използвайте Photoshop по принцип имам съмнения, че разполагате с нужните мозъчни данни за да боравите с него, но все пак може да опитате, а ако ви се стори сложен пробвайте www.taaz.com улеснен вариант!

Образование
– ако сте ученичка сте добре дошли за чичковците (обичат да се фукат, че излизат с момичетата на годините на дъщерите им), но ако вече сте завършили НЕЗАБАВНО влезте в Свободния Университет! Там е вашето място! Мястото, в което може да покажете новите си дрънкулки и новия си автомобил, дано да е Toyota Yaris ако ли не постарайте се да е поне Peugeot 206. Правете се на максимално компетентни по всякакви въпроси. (Бонус - очила с диоптрична рамка, не е нужно да имате проблеми с очите за да ги носите) Успех на всички начинаещи :)

*Правописа на наръчника е напълно запазен!


Вижте КИФЛИТЕ тук!

Животът без мама...Не сте виждали такава фотосесия (галерия)