Нов хит сред закачливите изобретения - вибриращо бельо

С приложението двойката може да програмира различни режими на работа

Компания за секс играчки, която създава "закачливи изобретения" за шоу в Лас Вегас, е направила бельо с вградени вибриращи частици. Дамските бикини или мъжките слипове са оборудвани с чип, който се задейства чрез смартфон приложение.

Така, докато вие носите вибриращото бельо, вашият партньор може да го активира с едно натискане на бутона и то да започне нежно и приятно да ви масажира по най-интимните части, дори когато той не е близо до вас през деня, а вие сте в офиса или вършите професионалните си задачи, пише Lifestyle.

С помощта на приложението двойката може да програмира различни вибриращи режими на работа, както и да контролира интензивността и скоростта на движението на сензорите, разположени по бельото.

Засега устройството изисква хората, които го използват, да са в по-близък диаметър един от друг, но производителите се надяват, че в рамките на една година, технологията ще се развие. Така очакванията са в близко бъдеще вибрацията на бельото да може да се задейства и от по-далечни разстояния.