Бийбър взимал стероиди, за да бъде по-мъжествен

Пил Кленбутерол, за да направи мускули

Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър е станал зависим от стероиди, които са причинили проблемите в поведението му, съобщи в. "Дейли мейл". Младият певец е пил Кленбутерол, за да направи мускули. Наистина само за няколко месеца тялото му много се промени и той вече не прилича на дете.

"Освен че пиеше и пушеше трева, Джъстин взимаше стероиди, за да направи плочки на корема си. Физиката му от момчешка стана мускулеста много бързо, но настроението му стана много непостоянно" - каза чавек от антуража му.

Джъстин изглеждаше в добро настроение, когато излезе от къщата си в Маями в петък вечерта. Той обаче отказа да изпълни препоръката на мениджърския му екип и да влезе в клиника за лечение на зависимости. Напоследък край него често е баща му, макар и той да не се е грижел за него, преди да стане известен. Майка му, която го е отгледала сама, обаче не е с него. Пред полицията в Маями Джъстин Бийбър е казал, че майка му му е давала антидепресанта Ксанакс.

Джъстин Бийбър беше арестуван в четвъртък в Маями бийч, Южна Флорида, за шофиране в нетрезво състояние при участие в автомобилна гонка. По-късно той беше освободен срещу гаранция от 2500 долара.