Ох на кака - Бекъм гол по лондонските покриви (Видео)

Звездата засне нетрадиционна рекламна кампания

Дейвид Бекъм е секси. Много секси. И демонстрира плочки, които всяка домакиня би предпочела пред скучно сивеещия теракот и то не само, за да обзаведе домашната си баня.

 А като привършим с лиричното отклонение, разясняваме, че бившата футболна звезда изпълнява главната роля в новата рекламна кампания за пролетната колекция бельо David Beckham Bodywear at H&M, пише likealady.bg.

 Тя е дело на популярния режисьор Никълъс Рефн, който натрупа популярност покрай хитове като Valhalla Rising и Drive: Живот на скорост и ни демонстрира, че когато на едно място се съберат две имена от подобна класа, то крайният резултат е буквално взривоопасен. Самият клип показва Бекъм, който е заключен на покрива на една сграда само по бельо и за да избяга, трябва да изпълни поредица от каскади.

 Иначе кампанията на David Beckham Bodywear представя актуалните модели на мъжкото бельо за пролетния сезон, като залага на блузи без яки, потници и тесни боксерки, а изненадата е, че за първи път са включени и модели за деца. Официално, те са на пазара от 6 януари.