$130 милиона за мъжа, който успее да се ожени за дъщерята на милиардер?

До сега тя е отказала на 20 хиляди мъже

Бизнесмен от Хонг Конг е готов да предложи много щедра награда на мъжа, който се ожени за дъщеря му. Уловката е, че момичето е... лесбийка. Кандидатът ще трябва да положат огромни усилия, за да угоди на Сесил Чао, известна също и като Джиджи.

До сега тя е отказала на 20 хиляди мъже. Ако някой успее да я склони на брак, той веднага ще получи 130 милиона щатски долара.
Грижовният баща се замислил за съдбата на дъщеря си през 2012 година. Тогава той бил готов да плати $ 65 милиона. Според South China Morning Post, на предложението отговорили около 20 000 души, но всички те получили отказ от Сесил.
“Аз съм безумно щастлива, че имам такъв прекрасен баща. Не съм му ядосана и възприемам това като израз на бащинска любов”, казва Сесил.
Преди дни 77 -годишният бизнесмен направи още един опит да омъжи дъщеря си и удвои наградата за бъдещия й съпруг – $130 милиона.
“Благодарна съм за грижите му, но не мога да се омъжа за мъж”, обяснява Чао. Нейната партньорка Шон Ив, с която имат 9-годишна романтична връзка, била бясна от предложението на бащата.