Бургас посрещна Станишев с плакати „Ти си предател на България”

Хората скандираха и "оставка"

Неочаквано лидерът на социалистите Серей Станишев бе посрещнат в Бургас с викове „оставка” и плакати, на които пише „ти си предател на България” Червеният вожд гостува в морския град за поредната общинска конференция.

Той не уточни дали ще оглави евродепутатската листа на БСП, каквото е и желанието на Общинската структура на партията в Бургас.

„Дали аз ще оглавя листата и за цялата листа от кандидати за членове на Европейския парламент ще вземе решение Националния съвет на БСП.Номинациите ще бъдат силни професионални, политически ясна с хора които са ангажирани с каузата и на БСП и на европейската социалдемокрация. Но трябва да изчакаме да завършат всички конференции, за да чуем гласа на партията и тогава да определим номинираните”, каза лидерът на БСП.    

Общинската конференция на БСП в Бургас има за цел, да определи номинациите за листата от кандидати за евро депутати. Предложени за гласуване са 54 имена, като от тях 15да на партийни членове свързани с Бургас. Сред тях се открояват имената на Маруся Любчева, Николай Тишев и Тодор Ненов.

Още по темата прочетете ТУК.