Кметът на Община Гулянци с награда за най-много спечелени проекти

Това е третият приз от национален конкурс за Лъчезар Яков само за последната една година

С приз за най-много спечелени проекти и подписани договори на глава от населението бе удостоен кметът на Община Гулянци Лъчезар Яков, информират от общината. Връчи му го екип на предаването „Национален календар” което се излъчва по телевизия „Европа”.

Конкурсът „Кмет на годината” на предаването се провежда вече 13 години. Екипът наблюдава отблизо работата на общините през годината, за да се запознае с проектите и развитието на регионите. Първенец по тези критерии през 2013 година е община Бургас, община Гулянци е отличена с първа награда – подгласник. 

„За нас е голямо признание, че се нареждаме сред големите общини по спечелени проекти и инвестиции, дава ни увереност, че сме на правилния път като цели и приоритети и ни стимулира да работим още по-ефективно в тази посока”, заяви при получаването на наградата Яков.
Интервю с кмета и репортаж за община Гулянци, ще бъдат излъчени утре, 26 януари от 13:30 часа в предаването „Национален календар” по телевизия „Европа”.
Това е третият приз от национален конкурс за общинския кмет само за последната една година. В края на 2012 година Община Гулянци бе отличена с първа награда в конкурса „Община 2012” , малко по-късно бе класирана на трето място в конкурса на Агенцията по заетостта „Работодател на годината”.