Мендес здраво наритан, дават му почивка срещу Юрмала

Станков пуска различен състав срещу Юрмала в петък

Централният нападател на Локомотив Пловдив Жозеф Мендес ще пропусне мача в петък, от 17 часа българско време, срещу латвийския Юрмала, информира Гонг. Това стана ясно по време на сутрешната тренировка, на която Жозеф тренира индивидуално заради получена контузия от мача с Видеотон.

Мендес изтормози защитата на унгарците и на два пъти те го спираха с нарушения, за които от щаба на пловдивчани искаха дузпи. На излизане от почивка на полувремето, хора от щаба на Видеотон се опитаха да заговорят футболиста, който явно им направи добро впечатление с играта си, но българите реагираха остро и до разговор не се стигна.

След почивката унгарската отбрана игра по-грубо срещу нападателя и той получи травма заради, която днес тренира на облекчен режим.

Останалите футболисти тренираха на две групи, като игралите по- дълго време срещу Видеотон направиха възстановителна тренировка, а останалите тренираха с нормални натоварвания.

Вратарите Йордан Господинов и Кирил Акалски имаха занимание под ръководството на Михаил Ролев.

Старши треньорът Сашо Станков призна,че срещу Юрмала ще промени състава, с който започна мача с Видеотон. Тези, които играха по-малко време срещу унгарците сега ще играят повече срещу латвийците.

Двубоят Локомотив Пловдив – Юрмала е в петък от 17 часа българско време.