След Led Zeppelin и на бял роял в White Bar

Легендарният Божидар Тонев – Попа опъна струни под тепето

Зимната градина на White Bar на хотел "Лайпциг" се превърна снощи в рок сцена. Майсторът на китарата Божидар Тонев – Попа направи истинско шоу на пиано вечерта в бара. Младата певица Пола и пианистът на Irish Coffe Band запълниха картината и забъркаха невероятен микс от поп, джаз и рок музика.

Божидар е китарист в Little Big Band. Бандата е подгрявала Led Zeppelin и Gary Moore – факт, който може би отбягва на широката публика. Снощи Попа показа защо точно групата му е  избрана да започва концертите на тези величия. „Не мога да ви опиша какво е да застанеш до такива хора. Това е нещо, което не се казва, а се усеща. Само музикант може да го разбере.”, сподели той.

Русокосата Пола е на 21 години. В момента се усъвършенства в ПУ „Паисий Хилендарски”, където учи поп и джаз пеене. Освен, че има плътен и изящен глас, разбрахме, че младата певица е и кралица на пианото.

Тримата за първи път свириха заедно снощи в White Bar. Толкова бързо успяха да се сработят, че изпълненията им звучаха като на група, която работи на една сцена от години. А музиката, която излизаше от инструментите и сладкият глас на Пола, бе балсам за ушите на гостите.

Вижте видео от пиано вечерта на White Bar ТУК!