23 януари: Неочаквана ваканция

Хороскоп

22-01-2014, 20:49

Снимка:

OaKoAk

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Глътка свеж въздух

Слънце във Водолей, Луна във Везни. Астрологична картина на деня

Революционно драматичното настроение, което вчера дирижираше обществени и лични обрати, ще се запази и днес. Луната обаче излиза в почивка и за радост няма да осигури подкрепяща среда за разгръщането на агресивно-конфликтните нагласи. Липсата на конкретика и развитие по текущите теми пък ни дават така необходимата в момента пауза, за да можем да подредим мислите си, да изследваме и интегрираме чувствата, които последните събития са пробудили у нас, а и да овладеем първичните си реакции. Последиците от последните, в случай че сме имали неблагоразумието да ги проявим, ще ни залеят като хладен душ в събота, затова предложението на съдбата да спрем и да помислим си е спасителен пояс подаден съвсем навреме.

С увереност можем да кажем, че раздразнението и агресията днес, за разлика от вчера, ще бъдат абсолютно безпричинни. В случай, че забележите подобни нагласи у себе си, очевидно се нуждаете от усамотение и следва без колебание да си го осигурите. Така или иначе, срещите, преговорите и като цяло целенасочените усилия, днес ще бъдат безрезултатни и едва ли ще ни осигурят желания напредък. Заемете се с обичайни, рутинни дела, довършете започнатото и не планирайте значими, важни дела, за да се спестите разочарования от неуспеха.

Работа и бизнес
Сутринта ще премине напрегнато и категорично не е подходяща за важни срещи и преговори, контакт с официални лица и представители на официални държавни служби. Повишена е опасността от трудови злополуки и аварии, поради разсеяност или неуместна самоувереност, затова бъдете максимално внимателни и спазвайте всички препоръки за безопасна работа с инструменти, машини и съоръжения.

Здраве, хранене и красота
Щадете нервите си и не се ядосвайте за неща, върху които нямате влияние. денят ни приканва към намаляване на темпото и почивка - мъдро е да се възползваме от поканата. Потенциалът на тялото и психиката постепенно ще намалява, затова е редно да преминем на пощадящ дневен режим и да си осигурим пълноценна почивка. Включително и на храносмилателната система, която не бива да натоварваме.