Ало, ало...мамата си е...

В сайтовете, близки до властта, рано сутринта плъзнаха поредните гнусни компромати, изфабрикувани в тъмните лаборатории на гражданина с флашката.

За пореден път се доказа, че аргументите на БСП и ДПС, с които зомбираха общественото мнение през миналите четири години, са не само несъстоятелни и с коефициент на истина, клонящ към Марианската падина. Критиките, че Борисов и Цветанов подслушвали, че Бойко имал частно ГДБОП в същността си представляват не просто груба лъжа, а по-скоро отвратителна клевета, представляваща в същността си заплаха за националната сигурност.

Как иначе бихме тълкували идиотските записи на разговори и есемеси от мобилния телефон на бившия премиер, които безспир обикалят медийното пространство. Какви по-точно са Патрашкова и Дачков, че да шантажират и рекетират министър-председател и лидер на най-голямата партия у нас?

Как ГЕРБ подслушват всички, а само те са подслушвани? Докога в предизборната борба у нас на мода ще са калташки номера, практикувани в разумния свят преди повече от 50 години? Може ли някога да заживеем нормално в мир със себе си и околните?

Уви, докато пак управляват Станишев, Местан и Алексей - мир не може да има.
Защото те обявиха война на цялото общество и нация. Готвят се за нова изборна манипулация, пред която Барековият Костинброд бледнее.

По каква причина Патрашкова хвърли бомба, че има записи, а после пусна димка отказвайки се да ги предостави?
Кой болен мозък измисли поредната операция на тихия фронт, достойна за мемоарите на Ким Филби и полковник Абел?

Аман от задкулисие, Държавна сигурност и комунистически прийоми.
Май при Цветанов беше по-добре!