Части от София остават без вода утре

Вижте къде в столицата няма да има вода утре

На 22 януари 2014 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане и реконструкция на Главен канализационен клон по ул. „Борис Руменов" в кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Борис Руменов" 50, ул. „Асен Йорданов" 73. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. „Асен Йорданов".

На 22 януари, във връзка с извършване на ремонтни дейности на ул. „Банско шосе" в кв. „Република" І, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на Трънска махала. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване на ул. „Земеделска"5 в махалата.
Трънска махала.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" на телефон 0700 12121. „Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.