Преслава - на косъм от смъртта

Преслава е била на косъм от смъртта след предозиране с кокаин по време на участие в пловдивски клуб. Чалга дивата припаднала в тоалетната на заведението, където съвсем случайно била намерена полужива от персонала.

Охраната веднага извикала линейка. Певицата била откарана в интензивното отделение на една от пловдивските болници, пише Lifestyle.
Там едва я спасили. „Беше наистина много зле! Състоянието й беше критично", коментирала неофициално медицинска сестра.
„Пациентката беше в безсъзнание, сърдечният й ритъм бе почти изчезнал. Преляхме й кръв, само това я спаси, още няколко минути и можеше да я изпуснем. Не можем да повярваме, че се е докарала до там", коментираха медици.
Само за година някога пищната секс бомба се стопи рекордно - от 70 до сегашните 42 килограма. Макар и да твърди, че всичко се дължало на здравословното хранене, истинската причина били наркотиците, с които тя прекалявала. По-злобните колежки на Петя вече я наричали подигравателно „Преси Белото". Според запознати проблемът й бил даже още по-сериозен, защото тя самата не си признавала, че е пристрастена.
„Нищо друго не я интересува. Колкото и да й повтаряме, че трябва да се лекува, тя не иска и да чува. Щом спечели някакви пари, веднага ги дава за забавления! Обсебена е!", коментират стари приятели на Преслава.