22 януари: Съмнителни предимства

Хороскоп

21-01-2014, 19:00

Снимка:

Sofiautre

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Глътка свеж въздух

Слънце във Водолей, Луна във Везни. Астрологична картина на деня

Сряда ще бъде най-сложния и динамичен ден от настоящата седмица и ще фокусира вниманието ни върху проблематични зони, които ще се проявят с цялата си острота в края на януари. Те ще ни въвлекат в колективни процеси на търговия с воля и власт, които ще се превърнат в съблазнителни изкушения, обещаващи печалби и придобивки със съмнителна стойност и потенциал за реализация. Отнесете се сериозно и критично към примамливи обещания, особено ако изискват сериозни инвестиции или ви тласкат към нарушаване на етиката и законността. Рискувате не само материалното си благополучие, но и репутацията и авторитета си.

Денят ще започне със серия от изненадващи и непредвидени събития, които ще пробудят и бурни, трудни за овладяване емоции. Мнозина ще бъдат увлечени от революционни настроения и ярко изразна нагласа за не-традиционно, нестандартно поведение , отхвърляне на приетите норми, традиции и  ограничения. Това от само себе си ще породи усложнения в общуването и пресилени реакции. Сряда със сигурност не е ден който, подкрепя изявата на благородни качества. Постарайте се да не попадате в капана на слабости и първични инстинкти, ако не желаете в последствие да се срамувате от постъпките си.

Работа и бизнес
Денят е изключително сложен и опасен, особено за онези, които желаят бързи печалби и са склонни да търсят преки пътища за тяхното постигане. Рискът обаче може да се окаже далеч по-голям отколкото сте предвидили първоначално.Не надценявайте възможностите си!

Здраве, хранене и красота
Периодът е неблагоприятен за здравето, поради възможността за изостряне на симптомите и бързото развитие на вирусни и инфекциозни процеси. Не отлагайте лечението! Уязвими са бъбреците и хормоналната система.Експериментите с външния вид също са крайно нежелателни и могат да бъдат съпроводени с неприятни изненади. Злоупотребата с храни и напитки може да има негативен ефект не само върху здравето, но и върху репутацията ви.