21 януари: С практични намерения

Хороскоп

20-01-2014, 19:25

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце във Водолей, Луна в Дева - Везни. Астрологична картина на деня

Вторник ще премине сравнително спокойно, макар че няма да отговори на очакванията на онези, които желаят бързо и динамично развитие на събитията. През по-голямата част от деня, Луната ще се движи на празен ход, поради което вероятно много от планираните дейности и срещи ще бъдат отменени или няма да ни зарадват с очаквания резултат. Не упорствайте, ако се сблъскате с отказ или отлагане. Далеч по-благоразумно е да използваме този ден за почистване на дома и офиса, подреждане на документи и грижи за тялото и духа.

Настроението и нагласата ще бъдат критични, с предпочитания към задълбочен размисъл и желание за постигане на практични резултати. В късния следобед обаче, прехода на Луната във Везни ще насочи отново вниманието ни към общуването и установяването на повече хармония във взаимоотношенията. Доброто разположение на духа ще ни помогне да я постигнем, особено ако го подкрепим със желание за компромис и взаимност. Подкрепата на близките пък, ще се отрази укрепващо на самочувствието ни, благодарение на което ще можем далеч по уверено да посрещнем предизвикателствата на утрешният ден.

Работа и бизнес
Най-разумно е да използваме този ден за да довършим и оформим резултатите от вече приключили дела и проекти. В случай, че се нуждаете от активно взаимодействие и комуникация с околните, планирайте срещите си за късния следобед. Ще можете да разчитате на качествен информационен обмен и бързо постигане на споразумения.

Здраве, хранене и красота
Денят е изключително подходящ за провеждане на пречистващи процедури и практики. Сега е момента да започнем разтоварваща диета, да отстраним някои кожни несъвършенства или да се погрижим за дълбокото почистване на кожата. Ще можем да разчитаме и на качествени грижи в профилактиката и лечението на хронични заболявания. Не натоварвайте храносмилателната система с тежки, мазни и трудно смилаеми храни.