Каква жена си според кръвната група?

Животът

20-01-2014, 17:19

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Каква жена си според египетския хороскоп?

Нещо интересно, кратко, но стрелящо право в целта!

Характерът зависи от зодията, но и от кръвната група. Какво обаче се случва, когато разгледаме една жена през призмата и на двете? Нещо интересно, кратко, но стрелящо право в целта! Да видим как зодията и кръвната група определят една жена.

Овен

0 - Изключително бурни и импулсивни жени. Няма укротяване. Решат ли нещо, не можеш да ги спреш. Дори провалите им не ги плашат – щом е станало, значи е имало да става. В любовта са много страстни но и адски ревниви.

А - Те имат по-развито чувство за мярка и не са толкова агресивни. Но пък са възприели на сто процента упоритостта на зодията. Не са много романтични, но за сметка на това са изключително верни във връзките си.

Б - Не жена, а пожар! Авантюристична, смела, непредвидима. Ако е влюбена, ще обърне света заради теб. Но, ако позволиш връзката ви да стане скучна, ще си тръгне на секундата, все едно никога не те е обичала.

АБ - Страстни, умни, способни, но и нетърпеливи дами. Не си мислете, че кротко ще чакат, докато вие най-накрая решите да направите нещо или да им обърнете внимание. Не могат и да крият чувствата си – каквото им е във сърцето, такова им е и в поведението.

Телец

0 - Много решителни и постоянни. Преследват целите си, но по-важното е, че тези цели винаги са адекватни. Държат много на верността в една връзка, затова не се страхувайте, че ще кръшнат. Но в никакъв случай не трябва да им се дава повод за ревност. Ще стане страшно!

А - Спокойни и премерени дами, които, обаче, винаги надушват успеха. И никога не си позволяват да пропуснат шанс. Трудно излизат извън нерви. В любовта са предани, но често развиват чувство за собственост.

Б - Жени, родени с голям късмет. Не само във финансов, но и в любовен аспект. Около тях има поне 2-3 мъже, готови на всичко за капка внимание. Ако имате връзка с такава жена, да знаете, че трябва всеки ден да я ухажвате и да и показвате, че е неповторима.

АБ - Още от тийнейджърските си години, тези момичета вече са помислили за бъдещето. Инвестират в себе си, за да могат после да живеят добре. Във връзките си са всеотдайни и правят всичко, за да спасят отношенията си. Най-много се страхуват от неочаквани промени.

Близнаци

0 - Близнаците с кръвна група О са много изобретателни и много мобилни – все вършат нещо… или по 10 неща едновременно. Тяхната сила е красноречието и умението им винаги да изглеждат красиви и стилни. Но, внимавайте, те са и много обидчиви, затова си подбирайте думите правилно!

А -  Адски практичен ум! Това са жените, чиито разум може да надделее над емоции. Хич няма да ви е лесно да ги заблудите, може би и затова стават успешни бизнес дами. В любовта за тях е най-важна интелектуалната съвместимост.

Б - Опасна, понякога направо безразсъдна жена. Обожава риска и защо не? Като другите душици се страхуват да направят нещо, все някой трябва да го направи, нали? Ще има стабилна връзка само, ако мъжът до нея й дава пълна свобода. Ако не, тя сама ще си я даде. :)

АБ - Доста креативни и интелигентни дами, но, необичайно за зодията, са неуверени и срамежливи! Отпускат се само пред близките си приятели. По отношение на любовта, търсят първо приятелството, а не емоции като по филмите.

Рак

0 - Това са грижовни и чувствителни дами, които не могат да таят емоциите в себе си. Когато нещо са обидени или не се чувстват добре, в един момент не издържат и си казват всичко. Готови са да защитават интересите на близките си докрай. Това, което може да ги срине психически е изневярата.

А - Раците с кръвна група А са абсолютните домошари. Хич не им се нравят заведенията и светските събирания. Понякога дори с близки роднини нямат желание да общуват. Много грижовни към семейството, но държат да им се отвръща със същото.

Б - Весели, добродушни, по детински сладки и забавни. Но веднага ще им се помрачи физиономията, ако нещо не им харесва. В любовта им дайте отношение и от време на време глезотийки и те ще бъдат безмерно щастливи.

АБ - Невероятна интуиция, но и невероятна уязвимост! Имат много празнини за запълване, затова се нуждаят от сърдечен и любящ мъж до себе си. Трябва да знаете и че доверието има не се печели лесно. Тези жени са много чувствителни, затова внимават кого допускат до себе си, защото се страхуват от нараняване.

Лъв

0 - Жени със страст, на която не можеш да устоиш. Обикновено заемат и високи постове в обществото. Изключително суетни и високи изисквания към всеки в обкръжението си. Твърди в убежденията си, не се дават лесно нито на мъжете в любовта, нито на конкурентите в професията.

А - Лъвиците с кръвна група А типично за зодията са находчиви и с перспективи за чудесно професионално развитие. Но също така са много емоционални! Влюбват се трудно, но пък стане ли – за цял живот е!

Б - Новатори! Тези момичета обожават да експериментират и по-важното – имат смелостта да го правят. В любовта са много топли и нежни. Но случи ли се така, че партньорът им да ги разочарова, много бързо охладняват.

АБ - Щедри, открити и много наивни! Творчески натури с много таланти, но непрактичността им често им изиграва лоша шега. В интимните си отношения, това може би са най-верните Лъвове. Изневярата е непонятна дори за малка част от същността им.

Дева

0 - Когато са от кръвна група 0, Девите са енергични, жизнени, отговорни, супер точни мацки, на които може да се разчита за всичко. Печелят уважението на всеки срещнат. Във връзките си са отговорен и постоянен партньор.

А - Най-големите критици! Прашинка на пода да има, ще я видят и… ще направят забележка. В тях бушуват силни емоции, но техния разум не им позволява да ги изкарат наяве или поне не често. За тях връзката е нещо свещено.

Б - Девите с кръвна група Б са интелектуалки с много таланти и винаги намират своето място под слънцето. Впечатляват се от интересни мъже с нестандартно мислене. Но никога няма да преглътнат липсата на добри обноски.

АБ - Сладка, деликатна, умна дама. Но почти никога няма реална оценка за себе си. Тя вярва, че е нещо по-малко от това, което всъщност е. Типичната критичност на Девата в нейния случай е насочена към самата нея. В любовта за нея е най-важно разбирателството.

Везни

0 - Приятелски настроени, общителни, елегантни много търсени от противоположния пол. Знаят как да се държат в обществото и любезността за тях е много важна. Мечтаят за красивия живот и истинската любов. Грубостта и арогантността го отвращават до дъното на душата им!

А - Жена с вкус, която постоянно нещо анализира. Дори чувствата! Практична е, гледа си интереса и бързо преценява дали даден човек заслужава да й бъде в обкръжението. Изпитва страх от бедността. В любовта дава точно толкова, колкото получава.

Б - Опасни чаровници, които обаче рязко менят настроенията си. Могат да накарат да се влюби в тях всеки, който решат! Имат усет към тънката манипулация – ти си мислиш, че вършиш нещо, защото сам си го решил, а в същото време тази фатална сладурана се подсмихва тайно. Защо ли…

АБ - Дипломатични, тактични и с огромен страх от самотата. Затова редовно правят компромиси, които вътрешно не смятат за редно да правят. И всичко в името на мира и любовта. Чудесно се справят с решаването на чуждите конфликти.

Скорпион

0 - Това са жените, за които няма препятствия към желаните цели. Рушат със замах всички стени и всеки, който се опита да им попречи. Изобщо не се страхуват от падане, защото знаят, че ще станат. Не им пука за мнението на другите! Обичат страстно и бурно.

А -  Доста подозрителни, но и доста хитри жени. Не се лъжат лесно, което ги прави успешни в бизнеса. В любовта държат предимно партньорът им да им се възхищава и да не обръща внимание на по-острите им избухвания.

Б - Ах, как обичат психологическите игри. Да ви подхлъзват, да измъкват неусетно каквато си информация искат. Големи почитателки на тръпката. Дори, когато се влюбят, последното нещо ще бъде да ви покажат чувствата си. Трябва да се потрудите малко, все пак. :)

АБ - Това са едни от най-верните, но и едни от най-отмъстителните жени. Те не се доверяват лесно, а когато го направят, са сигурни в надеждността на човека отсреща. И ако последва предателство от негова страна, те просто не могат да го преглътнат. И го сриват със земята.

Стрелец 

0 - Жена на място! С много власт в своята област, обикновено много успешна в бизнеса. И колегите, и конкурентите имат страхопочитание към нея. В любовта не търси бурни романси, а по-скоро човек, на когото може да разчита.

А - Обичат да доминират и да изпъкват. Това понякога им създава проблеми с партньора, но е черта, която няма как да бъде сломена. Във всяко едно отношение са много амбициозни и обикновено постигат целите си с лекота.

Б - Тези дами имат толкова много приятели и всичките ги обичат от сърце. Обичат забавленията, пътуванията, приключенията. По душа са много романтични, макар не винаги да го показват. Държат на добрите отношения. Дори често с бившите си гаджета си остават приятели.

АБ - Абсолютните мечтателки. За тях светът е красив и предпочитат да си го запазят такъв във въображението си. И все пак, по-важното е, че са добри и винаги готови да помогнат. Което ги прави чудесни приятели и интимни партньори.

Козирог 

0 - Когато жена Козирог е кръвна група 0, това означава само едно – невероятна комбинация от страст и трезво гледане на живота. С каквото и да се захванат, тези момичета винаги вървят само по един път – към върха.

А - Дамите от тази зодия с кръвна група А са практични преди всичко. Не се занимават с неща, които няма да им донесат полза. Не създават връзка с мъж, ако той предварително не се е доказал като стабилен и надежден.

Б - Това са едни от най-умните жени. Намират изход от всяка ситуация, извличат полза от всеки провал. По начало не вярват в любовта… докато не им се случи! Тогава са способи да разкрият всяко кътче на душата си. Нещо, което дори не биха помислили преди, че е възможно.

АБ - Бавно, постепенно и неусетно тези жени постигат каквото са решили. Не си падат по необмислените рискове, предпочитат комфорта на сигурността. За да спечелите сърцето им, ще ви трябва време. Колкото повече опознават един човек, толкова повече се привързват към него, стига, разбира се, да им допадне.

Водолей

0 - Бързо се палят и са отдадени почти до фанатизъм на работата си. Но понякога им липсва практичност. В любовта за тях е най-важно разбирането и наличието на общи цели. Обожават приятелите си.

А - Спокойно можем да наречем тези жени „изобретатели“. Винаги изпъкват с нестандартните, но и полезни идеи, дори благодарение на тях често си прибират дивиденти. В любовта са лоялен партньор, но не си падат особено по романтиката.

Б - Абсолютните бохеми! На първо място трябва живота да се живее, пък тогава ще мислим за „сериозните“ неща. В любовта често срещат проблем заради факта, че не им стига времето да обърнат внимание и на партньора, и на многото приятели.

АБ - Развинтено въображение и виждания на гений. Тези момичета не се вълнуват от пари, нито от скъпата ви кола или марковите ви обувки. Ако не им предложите интересен интелект, фино чувство за хумор и любов към свободата, изобщо не се надявайте да ви отделят от вниманието си.

Риби  

0 - Вулкан от емоции! Ще заразят с настроение и позитивизъм и най-големият скептик. Когато обичат дават толкова много нежност и внимание, че дори да искаш, няма как да им отвърнеш със същото количество.

А - Отличават се с много добра интуиция и винаги усещат лъжата. Успяват чудесно да приложат голямото си въображение в практическия свят. Намират пътя към сърцето на всеки човек, затова всеки, който започне връзка с тях, не иска и да чуе за раздяла.

Б - Тези жени винаги са приятелски настроени и добронамерени. Готови да ви изслушат, да проявят съчувствие, да ви помогнат. Това неизменно води и до злоупотреба с добрината им. Относно партньора им – не са много претенциозни, но пък са много докачливи. Нещо по-грубо, казано дори на шега, може жестоко да ги нарани.

АБ - Жените, които са толкова отдадени на близките си, че винаги поставят техните интереси на първо място. И все пак има една отрицателна или пък не чак толкова черта – послъгват за дребните неща. Не ни питайте защо. Не можем да ви отговорим, те също! / beu.bg