В Левски са очаровани от условията в Созопол

Спорт

20-01-2014, 16:00

Снимка:

Пресслужба Левски

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Левски се готви двуразово в Созопол

Левски започва лагера си в Созопол

Всичко това дава основание ръководството да мисли и за бъдещи лагери в южния морски град

Официалният сайт на ФК Левски днес публикува във фоторепортаж отличните условия, при които се готви отборът в Созопол. От щаба на сините обръщат сериозно внимание на факта, че морският град разполага със страхотен стадион, на който ще се провеждат мачове от Европейското първенство за юноши до 17 години през 2015 година. Освен това съоръжението разполага със съблекални и фитнес за подготовка на играчите, които тренират по специална програма. Осветлението също е споменато като предимство, т.като възможността за по-късни тренировки, дава допълнително време за почивка на футболистите между двуразовите тренировки. А теренът, на който се водят заниманията се определя като - "перфектен".

Освен всичко това „сините” не спестяват суперлативи и за хотела в който са настанени, където за тях се грижи майстор готвач, а продуктите за спортната диета се контролират изключително строго.

Всичко това дава основание отборът да мисли и за бъдещи лагери в южния морски град, наред с тези в чужбина. През седмицата Левски ще изиграе тук и първата от двете си контроли. Тя ще бъде срещу елитния Черноморец на 25-ти януари от 14 часа. Очаква се вторият мач на сините на 29 януари, срещу местния Созопол да се превърне в празник за града и тимът от третия ешелон, който се е устремил към професионалния футбол, да зарадва многобройните си привърженици в края на месеца, срещу един от грандовете в българското първенство.