Джони Деп минава под венчилото. Отново!

Популярният холивудски актьор Джони Деп, който преди две години се раздели с приятелката си Ванеса Паради след 14-годишна връзка, се е сгодил за актрисата Амбър Хърд, съобщи Контактмюзик. Деп е предложил брак на Амбър на Бъдни вечер. Засега актьорите не са коментирали годежа. Новината за предстоящия брак обаче е била потвърдена от източник, близък до двойката. "Разбира се, те са щастливи заради годежа и ще се радват да прекарат живота си заедно", е казал източникът.

За пръв път за евентуален годеж между двамата актьори писа сп. "Пийпъл" преди няколко дни, когато папараци успяха да заснемат Хърд на излизане от ресторант в Лос Анджелис. Тя е носила годежен пръстен на безименния си пръст и се е опитала да го скрие от фотографите.

Преди около седмица Деп и Хърд се появиха за пръв път като двойка на официалната церемония по връчване на наградите "Златен глобус". За пръв път за връзката на Деп и Хърд се заговори през 2012 година, след като през 2011 година двамата играха заедно във филма "The Rum Diary".

Връзката на Деп с Ванеса Паради продължи 14 години, като двамата имат две деца. 27-годишната Амбър Хърд признава, че е бисексуална. Тя е имала 4-годишна връзка с хавайската художничка фотограф Тасия Ван Рий.