Пенка за френската любов: Устата ми да не е кофа за боклук

Вечният ерген от Гълъбово побърза да даде съвет на Пенка, веднага да преразгледа свенливото си поведение, тъй като мъжете обичали френската любов особено много

Миската Пенка достигна нови висоти, признавайки в телевизионно интервю, че никога не е правила френска любов. Тя направи това в интервю за Пацо от Биг Брадър, който се изяви като водещ в предаването на Николета Лозанова.

Вечният ерген от Гълъбово побърза да даде съвет на Пенка, веднага да преразгледа свенливото си поведение, тъй като мъжете обичали френската любов особено много. Твърдение, на което Пенка се възпротиви, заявявайки, че устата й не е кофа за боклук. Разочарован, Пацо предложи на Пенка да се пробва с него. Според Панайот, най-възбуждащо за жената е да прави френска любов на мъжа, когото обича. В разговора Пенка разкри, че не си пада по романтиката.

Пред Пацо тя призна, че е алергична към пластмаса и гума, признавайки, че не е пробвала секс играчки. Тя заяви: „Аз съм красива жена и мога да си намери мъж за секс, а не да ползвам вибратора като заместител." Огорчен, Пацо захапа Пенка, оприличавайки гърдите й на асансьорни копчета.

Ромката не му остана длъжна, заявявайки: „Не бих си сложила силикон. Достатъчно са ми хубави гърдите!" Пред камерата на „Поверително от NL", ромската перла заяви, че не вижда себе си като булка в следващите 10 години. След като разбра, че скоро няма да има сватба, Пацо върна Пенка в миналото, интересувайки се кога е загубила девствеността си. Тя отговори, че е била на 15. Изумен от късната възраст, Пацо не пропусна да попита какъв е броя на мъжете, с които Пенка е била. „Десетина", отговори кандидатката за слава. „За месец ли?" - попита Пацо, на свой ред и не пропусна да се похвали, че неговата бройка се върти около 400, но каза, че не си води тефтерче като Митьо Пищова.