Мария Силвестър изпъди любовницата от фирмата на мъжа си

Без цензура

18-01-2014, 22:00

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мария Силвестър догонва Преслава- и тя стана плашещо слаба

Младото и хубаво девойче работеше като сценаристка в предаването на Зюмбюл

Силвестър Силвестров уволни любовницата си.

След като се събра с жена си Мария, актьорът реши да прекрати не само интимните, но и професионалните си отношения с обекта на кратката си авантюра - Ангелина.

Младото и хубаво девойче, което топлеше кревата на Силвестър, докато той бе разделен със съпругата си, работеше като сценаристка в предаването на Зюмбюл от бившото вече трио Братя Мангасарян. Всъщност така и не стана ясно дали именно Ангелинка е причината за внезапната раздяла на звездната двойка преди няколко месеца, защото така и не се разбра кога точно Силвестър и Мария са смразили отношенията си.

Факт е обаче, че те бяха пример за стабилно семейство в арт средите, тъй като макар и женени с дете, двамата дълги години поддържаха страстта помежду си. След като стана ясно, че се развеждат, Зюмбюл веднага афишира връзката си с красивата Ангелинка. Тя бързо му влезе под кожата, а той се опита да я лансира професионално в гилдията.

Безоблачното им щастие обаче приключи скоростно, защото само след няколко месеца Силвестър се затъжи по жена си и двамата се събраха. Очевидно актрисата е взела крути мерки, за да е сигурна, че благоверният й няма да се изкушава повече. Решението на Силвестър да разкара Ангелинка и от бизнеса е взето под натиска на Мария, твърдят запознати.

Щурата репортерка поставила ултиматум на любимия си, че или той трябва да спре да поддържа всякаква връзка с Ангелина, или тя си взима детето и се изнася завинаги. Разкаялият се съпруг изобщо не се поколебал и изритал сценаристката, без да му мигне окото. В момента момичето си търси работа по медиите, тъй като от раз е останала и без гадже, и без доходи.

Мария понесе с достойнство изневярата на мъжа си и намери сили да продължи със служебните си ангажименти. Последното й участие е в клип с Миро от „Каризма" към най-новата му песен „Деца". Във филмчето певецът и журналистката са фермерско семейство от американски тип, а целта на проекта е да се осигурят средства за дом с малтретирани жени.