Кой е Бисер Миланов - Петното?

Миланов се държа арогантно и влезе в конфликт с протестиращи срещу правителството

Арестът на Бисер Миланов - Петното вчера се превърна в по-голяма новина дори от приемането на Наказателния кодекс, недадения имунитет на Волен Сидеров и безпрецедентното полицейско присъствие с водни оръдия на бул. „Цар Освободител”.

Миланов се държа арогантно и влезе в конфликт с протестиращи срещу правителството. Скара се и на македонците, дошли да изразят възмущение от управлението у нас.

Бисер Миланов - Петното влиза в полезрението на прокуратурата за пореден път. Главният прокурор поиска всички преписки, свързани с действията му. Ще се проверяват жалбите срещу него, сред които и такива за заплахи срещу журналисти и узурпиране на имот, чийто наем не плаща, съобщи Нова ТВ.

Срещу Бисер Миланов - Петното има още две досъдебни производства – за подбуждане към расова омраза и дискриминация. Нарича „черните” хората около джамията „Баня башъ” в центъра на София и призовава за саморазправа в началото на миналия ноември в пика на кризата с бежанците у нас.

Миланов се титулова като председател на национално движение „Свобода”. Има седем присъди, сред които за кражби, хулиганство, шофиране в нетрезво състояние и едно бягство от затвора. Твърди, че е съден без доказателства.

Първата присъда получава на 18 години, а на 20 вече е с три. Това не попречи да бъде поканен на среща с премиера Пламен Орешарски. Поиска отряди съвместно с полицията, за справяне с протестиращите и сподели, че не е прочел нито една книга, за да не върви по стъпките на други хора.

Можете да гледате видеото ТУК.