Колко деца има Валери Божинов?

Футболистът не иска да го забъркват в любовни истории с разни манекенки

Валери Божинов е бил потърсен за коментар относно бременността на Моника Валериева и съмненията, че тя чака дете именно от него, предаде HotArena.net.

„Имам си жена и дете. Спрете с тези глупости“, заявил спортистът пред журналисти. С това си изказване той за пореден път подчертава, че не иска да бъде забъркван в любовни истории с разни манекенки.

Въпреки че Моника заяви, че няма как да е бременна от футболиста, тъй като не са имали интимен контакт, все пак колегите са били любопитни да разберат какво мисли и Валери по казуса.

Съпругът на Николета също даде да се разбере, че няма компромат или тайна, която Валериева да пази като скрит коз срещу него. Бил убеден, че няма такъв на 1000%, пише blife.bg.

Интересното обаче не е това, че Моника не чака дете от футболиста, а това, че по думите му той има ДЕТЕ, а не деца. Факт е, че Божинов има цели два наследника, а не един, както твърди. Толкова ли е главозамаян от мисълта да не изпусне Николета, че забрави за сина си? С това той потвърждава думите на Алисия, че той няма намерения да вижда малкия Валери или пък да поеме отговорността да му бъде истински баща.