Брад и Анджелина осиновяват детенце

Към момента двамата имат шест деца

Многодетното актьорското семейство Брад Пит и Анджелина Джоли обмислят възможността да осиновят още едно дете.

Двамата имат шест деца - Мадокс (12г.), Пакс (10г.), Шайло (7г.), Захара (9г.) и петгодишните близнаци Нокс и Вивиън. Три от тях са осиновени. Източник разкри пред списание "Грация", че Анджелина и Брад прекарали празниците в размишления как да разширят семейството си с още един член. "Те са отворени към идеята за още едно осиновяване и са много развълнувани от перспективата", заяви източникът.

Двойката първоначално искала да вземе под крилото си дете от Йордания, но процесът ще бъде много труден, така че като втора възможност обмислят да обиколят домове за сираци в Етиопия. Това е и родното място на най-голямата им дъщеря. "Те винаги са искали Захара да има братче или сестриче, което да споделя нейната африканска кръв. В идеалния случай актьорите искат малко момиче на възраст между две и три годинки", разкри близък до тях, съобщава Лайфстайл.

Пит и Джоли финансират строителството на клиника за болни от СПИН в Етиопия. Очаква се двамата да пътуват за страната през април, когато ще се срещнат и с ръководители от сиропиталище за изоставени деца.