Малина получи годежен пръстен за 30 бона

Добрич Лайф

14-01-2014, 19:24

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Млад любовник поднесе на певицата бижуто върху захарен букет от рози

Поне 30 000 лева струва годежният пръстен, с който „бабата на поп фолка" Малина се накичи броени дни след Нова година. Тя се похвали, че е получила „най-хубавия подарък" от любимия си, който изглежда с най-малко 15 години по-млад от нея, макар тя да твърди, че са само 8. Самата Малина през юни ще чукне 47 лазарника, пише Всеки ден.

 

Макар на пръв поглед да не си личи, Малина вече е с единия крак в критическата възраст. Въпреки това обаче кръшната й снага може да сложи в малкия си джоб много 20-годишни мацки. Затова младият й любовник въобще не се замислил на колко е години, когато решил да й предлага брак. Понеже бил убеден, че всички мъже се бият за фолкаджийката, той доста се постарал в избора на годежния пръстен.

 

Бижуто е с огромен диамант - никой от двойката засега не обявява точно колкото е голям, но и с просто око се вижда, че е поне карат, а може би дори и повече. С такива пръстени се кичат звезди като Бионсе и Дженифър Лопес, а сега на пръста си го нагласи и нашата Малина. Най-ниската цена в каталозите за подобен диамант е 20 бона в долари, което в левова равностойност е над 30 000. Такива камъни се използват и за инвестиции и се държат в банкови сейфове.

 

Не само бижуто обаче било ценно в предложението на младока, но и начинът, по който било поднесено. Чудейки се как да накара любимата да каже „да", той решил да захароса нещата възможно най-много. Затова поръчал да му направят букет от захарни червени рози с бележка „Заради усмивката, която отново ще изгрее на лицето ти". Отгоре бил курдисан скъпоценният пръстен. На такова сладко предложение Малина нямало как да откаже.

 

Макар да се похвали с пръстена и да показа новото си гадже, певицата все още пази в тайна неговото име. Съдейки по начина, по който й предложил обаче, за него са ясни две неща: че е романтичен и че е богат.