Времето утре: облаци и мъгла

Региони

13-01-2014, 20:30

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Минималните температури ще са от минус 3° до 2°.

През нощта високата облачност от юг ще обхване цялата страна.

 Минималните температури ще са от минус 3° до 2°.

През деня ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Преди обяд на места в югоизточна България и в северозападните райони ще има мъгла или намалена видимост. Ще се появи слаб вятър, в североизточните райони - до умерен от юг-югоизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 6° до 11°. В София минимална минус 3°, максимална около 7°.

Над Черноморието облачността ще се е увеличи - предимно висока и разкъсана. Вятърът ще е слаб от югоизток, по северното крайбрежие - умерен. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 8° до 10 °. Вълнението на морето ще е до 2-3 бала, а температурата на водата около 7°.

Над планините ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Вятърът ще е слаб, по върховете - умерен от юг-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000м минус 1°.

В сряда от запад на изток ще се заоблачи. До вечерта в югозападните райони е възможно да превали слабо. В четвъртък ще бъде облачно; на отделни места в Южна България ще превали. Дневните температури ще останат почти без промяна. В петък облачността временно ще се разкъса и намалее.